Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Porsche Slovakia, autorizovaný importér značky Volkswagen, pripravil spolu so všetkými autorizovanými predajcami značky na Slovensku v októbri druhý ročník dňa otvorených dverí. Podujatie s názvom „Volkswagen rodinné dni“ bolo zamerané predovšetkým na rodiny s deťmi.

Tretí októbrový víkend 24 autorizovaní predajcovia predstavili návštevníkom najmä tri čerstvé novinky, ktoré sú ideálnymi rodinnými vozidlami – Touran druhej generácie, modernizovaný Sharan a dobrodružné kombi Golf Alltrack. Samozrejme, návštevníci mohli absolvovať testovacie jazdy aj na ďalších modeloch Volkswagen.

Na akcii s bohatým sprievodným programom sa zaregistrovalo celkovo vyše 1500 návštevníkov. Na akcii bolo vyžrebovaných vyše 70 vecných cien. Prvou cenou bol poukaz na dovolenku v hodnote 2000 EUR podľa vlastného výberu. Vyhrala ju pani Petra Ďurinová, ktorá sa na Rodinných dní Volkswagen zúčastnila u predajcu Araver Piešťany. Podujatie pozitívne hodnotili rovnako predajcovia ako návštevníci, takže Volkswagen bude v kontakte so zákazníkmi formou dňa otvorených dverí s testovacími jazdami pre verejnosť pokračovať aj v roku 2016.

Značky: