Toto leto bude nezabudnuteľné.

Prekvapte svojich priateľov zábavou, na ktorú budú dlho spomínať. Pomôže vám v tom štýlová párty súprava Hisense Party Rocker One Plus s výkonnými reproduktormi, režimom karaoke a pôsobivou svetelnou a DJ šou. Chcete sa stať najlepším dídžejom v okolí? Hisense Party Rocker One Plus má priestorové reproduktory s frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 kHz, pôsobivý výkon 300 W a subwoofer pre silné, dunivé basy. Takže určite rozprúdi každú párty.

Stačí ho len nabiť – vďaka štyrom batériám s kapacitou 2 500 Ah vydrží až 15 hodín bez pripojenia k sieti, takže zábava rozhodne neskončí skôr, ako budete chcieť. Po spárovaní so smartfónom môžete jednoducho streamovať hudbu z obľúbených online platforiem cez Bluetooth. Alebo použite zabudovaný FM tuner na pustite rozhlasovú stanicu podľa vlastného výberu.

Hisense Party Rocker One PlusZdroj: Hisense
Hisense Party Rocker One Plus

Večierok rozprúdi päť svetelných a bleskových efektov a päť DJ efektov vrátane ozveny. Chcete vy alebo vaši priatelia ukázať, čo vo vás je? Režim karaoke s dvoma bezdrôtovými mikrofónmi môžete používať sólo alebo ako duo; je to len na vás.

A ak je jeden z vás majstrom elektrickej gitary alebo basgitary, párty súprava skvele funguje ako zosilňovač pre nezabudnuteľné rockové alebo bluesové sólo, ktoré zdvihne zo stoličiek všetky prítomné fanúšičky. A možno dokonca naštartuje novú kariéru. Kto vie?

Hisense Party Rocker One PlusZdroj: Hisense
Hisense Party Rocker One Plus

Zábavu vo veľkom štýle nezastaví ani pár kvapiek vody. Vďaka vodotesnému vrchnému panelu si môžete užiť skvelú párty aj pri bazéne. Hisense Party Rocker One Plus stojí 329 eur.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Hisense.