Správna párty chce dobre vychladené pivo, ktoré bude mať ten správny šmrnc.

Obyčajný KEG súdok s výčapným kohútikom si vyžaduje veľa zručnosti, aby pivo nevytieklo všade naokolo namiesto do pohárov. Aj napriek tomu však takto načapované pivo málokedy presvedčí. Ak chcete na svojich hostí urobiť dojem, zaobstarajte si domáce výčapné zariadenie! Pivo poriadne vychladí, nasýti ho bublinkami a skutočne lahodný nápoj bude ochotne vydávať k spokojnosti všetkých, presne ako vo vašom obľúbenom podniku. A ak k tomu pridáte ešte dokonale ugrilované steaky alebo hamburgery, úspech je zaručený!

Päťlitrové párty KEG súdky so zlatistým nápojom sú zaručenou atrakciou na každom väčšom stretnutí, či už v lete na záhrade s priateľmi, alebo pred televíznou obrazovkou, kde beží práve futbalový zápas z majstrovstiev Európy. Obsluha suda si však vyžaduje dosť zručnosti: nasadiť kohútik a uvoľniť ventil tak, aby pivo nebolo úplne napenené a aby tieklo správne – ani veľa, ani málo. Predovšetkým musí byť ale správne vychladené. Ako zo siedmeho schodu, ako hovorí klasik.

Dávkovač piva HisenseZdroj: Hisense
Dávkovač piva Hisense

Ponúka sa elegantné riešenie – domáce výčapné zariadenie Hisense HBD5A pre bežne predávané päťlitrové KEG sudy veľkých a malých pivovarov. Je vybavené nastaviteľným chladením od 3 °C do 12 °C, systémom sýtenia CO2, ale aj bez CO2 LED displejom a pípou, vďaka ktorej zvládne obsluhovať bez úhony na interiér každý. Má tichú prevádzku, takže nebude pri fandení zbytočne rušiť. A po skončení párty vás nečaká žiadne zložité čistenie – stačí opláchnuť odkvapkávaciu misku a ste pripravení na ďalšiu jazdu. Tento šikovný a elegantný spotrebič stojí 179 EUR.

Kontaktný gril HisenseZdroj: Hisense
Kontaktný gril Hisense

Nemal by vám chýbať ani inteligentný kontaktný gril s teplotnou sondou Hisense HCG1600DBT. V okamihu s ním pripravíte šťavnaté steaky, panini, chutné hamburgery, ryby a morské plody alebo dokonalú grilovanú zeleninu. Na výber máte deväť automatických programov, ako aj manuálne ovládanie podľa vašich preferencií s individuálne nastaviteľnou teplotou od 80 °C do 230 °C. Skvelým doplnkom je teplotná sonda, ktorá vám umožní pripraviť steaky presne podľa vašich preferencií. Nepriľnavé obojstranné platne s rebrovaným aj hladkým povrchom umožňujú rôzne spôsoby prípravy pokrmov, pričom prebytočná šťava a tuk odtekajú do špeciálnej odkvapkávacej misky. Po vyklopení hornej platne o 180° získate dvakrát väčšiu otvorenú grilovaciu plochu. Smart gril stojí 165 EUR.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Hisense.