Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TV SENZI je najsledovanejšou šlágrovou televíziou na Slovensku. Vysiela 24 hodín denne prúd najlepších šlágrov, ľudoviek a dychoviek, no v programovej štruktúre nájdete aj moderované relácie či živé prenosy. Po chvíľke odmlčania sa vracia do televízneho vysielania cez anténu v ponuke platenej televízie Plustelka. Do konca marca ju však môžu diváci sledovať zadarmo.

“Sme radi za každú príležitosť dostať sa bližšie k našim fanúšikom. Vysielanie cez anténu je v mnohých oblastiach Slovenska najjednoduchšou cestou, ako sa môže dostať náš divák k našej televízii,” hovorí riaditeľ TV SENZI Noro Mészároš.

“Zaradenie TV SENZI do programovej štruktúry Plustelky je vypočutím želaní našich zákazníkov. Verím, že pre mnohých to bude príjemné prekvapenie,” hovorí Rudolf Urbánek, generálny riaditeľ spoločnosti Towercom.

TV SENZI je šírená vo 4. multiplexe v SD rozlíšení v kódovacom formáte MPEG-4. Bezplatné nekódované vysielanie bude pokračovať až do konca marca, potom sa stane súčasťou platenej služby Plustelka. V prípade, ak sa stanica TV SENZI automaticky nenaladí a nezobrazuje sa vo vašom prijímači, odporúčame manuálne preladenie 4. multiplexu. Tabuľu so zoznamom vysielačov nájdete na www.plustelka.sk.

Tradičná televízia cez anténu

Voľne dostupné televízne vysielanie cez anténu funguje na Slovensku už od roku 1956 a dlhé desaťročia bolo jediným rozhlasovým a televíznym signálom. Hustá sieť vysielačov po celom Slovensku (vrátane ikonických veží ako je bratislavský Kamzík či nitriansky Zobor) umožňuje príjem televízneho signálu pre 99 % slovenských domácností. Príjem cez anténu je mimoriadne jednoduchý, aj so starším televízorom vám vo väčšine prípadov stačí existujúca anténa na streche či balkóne, prípadne izbová anténa.

Pôvodne analógový signál prešiel pred 10 rokmi digitalizáciou, vďaka ktorej sa nielen zvýšil počet a kvalita bezplatných kanálov, ale aj umožnil vysielať balíčky platených (kódovaných) kanálov. Cez anténu viete na vašom televízore chytiť viacero slovenských bezplatných programov. Všetci diváci môžu úplne zadarmo a bez akejkoľvek registrácie sledovať programy Jednotka, Dvojka, Trojka, :Šport, JOJ, JOJ Plus, Wau, TV Lux a JOJ Šport, pričom v HD kvalite sú Jednotka, Dvojka, :Šport, JOJ Šport a TV Lux. Súčasťou ponuky sú aj rozhlasové okruhy RTVS. V prihraničných oblastiach sa diváci dostanú aj k ďalším bezplatným kanálom, ktoré sa vysielajú v susedných krajinách.

Každý mesiac je bezplatne vysielaný niektorý z platených kanálov. V marci tohto roka to budú výnimočne až tri kanály, okrem spomínaného TV SENZI to bude aj SPORT1 a SPORT2HD, ktoré svojimi živými prenosmi potešia každého fanúšika športu.

Na sledovanie platených kanálov pod názvom Plustelka, ktorého súčasťou je aj TV SENZI, potrebujete do vášho televízora vložiť bezkartový modul, s ktorým budete naďalej používať iba diaľkový ovládač od vášho televízora. K starším televízorom môžete pripojiť samostatný set-up box s vlastným diaľkovým ovládačom, na ktorom môžete pozerať domácu filmotéku či využívať stovky Android aplikácií vrátane populárneho YouTube. Ich cena začína na 35,99 €. Výhodou je ich prenositeľnosť, takže Plustelku môžete sledovať aj na chalupe.

Napriek pridaniu TV SENZI do ponuky Plustelky sa cena služby nemení a zostáva na 5,99 €. Plustelka je bez viazanosti, avšak pri predplatení si 11 mesiacov, získate ďalší mesiac zdarma. Noví zákazníci navyše získavajú ďalší mesiac, čo znamená, že za 11 predplatných môžete Plustelku sledovať až 13 mesiacov. Získate tak až 30 filmových, športových, dokumentárnych, hudobných či detských programov, z ktorých je aktuálne 11 vysielaných vo vysokej HD kvalite.

Službu aj zariadenia si môžete objednať priamo cez e-shop www.plustelka.sk, navštíviť jedného z takmer 180 predajcov po celom Slovensku alebo jednoducho zavolať na Zákaznícku linku 0650 44 44 00, kde vám bezplatne poradia ideálne riešenie pre každého zákazníka.

Značky: