Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dokonalá kvalita hudby, hovory bez hluku z okolia a batéria, ktorá vás rozhodne nenechá v štichu.

To všetko svojim užívateľom ponúka novinka na trhu, bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 2. Dnes vám predstavíme tri kľúčové funkcie, ktoré vám každý deň sprostredkujú taký hudobný zážitok, že už ich nebudete chcieť zložiť z uší.

Ničím nerušené počúvanie s ANC

Každý deň sme obklopení mnohými druhmi ruchu. Či už to je šum ulice po ceste do práce, zabávajúci sa kolegovia v kancelárii alebo zvonček idúcej električky, pre tieto a mnohé ďalšie prípady určite oceníte schopnosť aktívneho potlačenia hluku. Preto si dali vývojári z Huawei záležať, a posunuli ANC na ešte lepšiu úroveň. Systém „Triple Mic ANC“ má tak v porovnaní s predchodcom FreeBuds Pro 2 ešte o 15% vyšší výkon a zaručujú tak potlačenie hluku v bežnom prostredí okolo nás v rozpätí celých 50 Hz až 3000 Hz. Odteraz si vychutnáte každý tón vašej obľúbenej pesničky bez akýchkoľvek obmedzení.

Odolnosť voči každému počasiu

Schopnosť potlačenia hluku má ale oveľa viac využitia ako len pri počúvaní hudby. FreeBuds Pro 2 majú kvalitnú konštrukciu, ktorá ich chráni pred vetrom, čo vám v kombinácii s funkciou Pure Voice umožní telefonovať s čo najčistejším zvukom. To znamená, že nielen skvele budete počuť človeka na druhom konci, ale aj váš hlas slúchadla dokážu zaznamenať čisto a bez rušenia zvukov vo vašom okolí.

Rovnako ako vietor, tak aj dážď je na slúchadlá krátky. Pochváliť sa totiž môžu certifikátom vodeodolnosti radu IP54, takže bez problému zvládnu cestu dažďom, pot pri bežeckom tréningu alebo prašné prostredie na túre, či kdekoľvek inde sa s nimi vyberiete.

Batéria, ktorá vás nenechá v štichu

Hoci sú Huawei FreeBuds Pro 2 malé, ukrývajú v sebe solídnu zásobu energie. So zapnutým ANC sa môžete tešiť až na 4 hodiny prehrávania či celkom 18 hodín vrátane batérie v dobíjacom púzdre. Pokiaľ sa však občas vzdáte luxusu ničím nerušeného prehrávania s ANC, čaká na vás 6,5 hodiny počúvania alebo celých 30 hodín po dobíjaní puzdrom.

Doprajte si zážitok z dokonalého prehrávania a čistých bezdrôtových hovorov aj vy. Huawei FreeBuds Pro 2 kúpite za odporúčanú cenu 199 € u maloobchodných predajcov.

Značky: