Pokiaľ Mi Store navštívite 6. 12. 2017, môžete získať zľavu na nákup produktov.

V obchodnom dome Bory Mall dnes otvorili prvý oficiálny slovenský Mi Store. Nájdete v ňom široké portfólio produktov Xiaomi, avšak nie úplne všetko. Dôvod je ten, že niektoré produkty stále čakajú na certifikáciu pre predaj v Európe.

Príkladom sú napríklad notebooky, ktoré by sa mali na našom trhu oficiálne začať predávať až v druhej polovici budúceho roka. Na Slovensku si tiež zatiaľ nekúpite drona alebo bezpečnostnú kameru do domácnosti či televízor, hoci sú všetky produkty v obchode vystavené.

V slovenskom Mi Store však nájdete viaceré modely smartfónov, príslušenstvo, audio produkty, ale aj inteligentné váhy, čističe vzduchu či fitness náramky a hodinky. V predajni je tiež elektrická kolobežka.

Pokiaľ do Bory Mall nemáte cestu, dostupnosť produktov si môžete pozrieť aj na oficiálnom webe mi-store.sk. Nájdete tam aj oficiálne ceny, ktoré sú rovnaké ako v predajni. Taktiež je možné vytvoriť online objednávku a prevziať si produkt osobne na predajni. Dňa 6. 12. však môžete získať v Mi Store zľavu – treba si hodiť kockou, viď. prvá fotografia v priloženej galérii.

Prečítajte si aj:

Otvorenie oficiálneho slovenského Mi Store pre produkty Xiaomi sa oplatí hlavne prvým záujemcom (Doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit