Pred rokom mala kompletnú výbavu Apple produktov jeho dcéra.

Napriek prebiehajúcej obchodnej vojne medzi Čínou a Spojenými štátmi sa podarilo odfotografovať generálneho riaditeľa spoločnosti Huawei s konkurenčným zariadením iPad od Apple. Správu priniesol portál CultOfMac.

Ren Zhengfei, generálny riaditeľ Huawei, sa už v minulosti vyjadril, že aj členovia jeho rodiny vlastnia produkty značky Apple, ktorá je známa najmä kvalitným ekosystémom. Podľa jeho slov neznamená láska k značke Huawei výhradné vlastníctvo produktov iba tejto spoločnosti. Minulý rok bola v Kanade zatknutá jeho dcéra, finančná riaditeľka spoločnosti Huawei. Tá mala pri sebe iPhone, MacBook a aj iPad.

Zhengfei chválil Apple v minulosti už viackrát. V rozhovore pre Bloomberg povedal, že značka Apple je vedúcou spoločnosťou na svete, vďaka ktorej poznáme aj mobilný internet. Apple považuje za učiteľa, ktorý vedie mnohé ďalšie značky dopredu konkurenčným predbiehaním. V tejto súvislosti je však paradoxom potrestanie a degradovanie dvoch zamestnancov Huawei, ktorí tweetovali prostredníctvom ich smartfónov iPhone.

Zdroj náhľadovej fotografie: CultOfMac/Weibo

Zdroj: CultOfMac

Prečítajte si aj:

Huawei pokoril hranicu 200 miliónov predaných smartfónov rýchlejšie ako pred rokom

Značky: