Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jar symbolizuje nový život a prebúdzanie sa zo zimnej letargie. S blížiacim sa letom máme chuť viac športovať a zmeniť stravovacie návyky s túžbou byť zdravší a mať krajšiu postavu. Poznáme spotrebiče, ktoré vám pomôžu rýchlo a ľahko naplniť tieto ciele a podporiť vašu zmenu k lepšiemu životnému štýlu.

Určite ste sa už stretli s tvrdením, že 70 % úspechu pri redukcii nadváhy tvorí vyvážená a pestrá strava zložená predovšetkým zo zeleniny, bielkovín a zdravých tukov. Najlepšie je preto pripravovať si jedlo doma, kde máte pod kontrolou kvalitu surovín i množstvo použitého oleja, cukru či soli. Ideálna príprava jedla pri zhadzovaní prebytočných kíl so zachovaním maxima vitamínov je varenie v pare.

Zdravé a rýchle varenie

Príprava v pare predstavuje perfektný spôsob varenia pre zachovanie maximálneho množstva živín v potravinách, a zároveň ich prirodzenej chuti a farby. Ide o zdravý a rýchly spôsob pre každodenné varenie. V novej generácii spotrebičov Miele je, pre najlepšie kulinárske výsledky, para privádzaná do ohrevného priestoru dvomi vstupmi DualSteam. Nové usporiadanie dýz skracuje časy ohrevu a para je v priestore lepšie distribuovaná, čo je obzvlášť efektívne pri nízkych teplotách.

Výhody parnej rúry

Výrazná chuť jedla je zachovaná vďaka tomu, že v parnej rúre jedlo neleží vo vode, a tak sa potraviny nemôžu vylúhovať.  Voľne stojaca rúra od Miele ponúka až 24 litrov priestoru, čo predstavuje 3 zóny na prípravu kompletného menu pre 8 – 10 osôb. Pach ani chuť sa neprenáša na rozličné jedlá, takže každé si zachová svoju autentickú arómu. Okrem nezameniteľnej chute varením v pare šetríte čas aj kalórie. Možno ste ani netušili, ale v parnej rúre dokážete pripraviť aj polievku či jogurt. Dokonca v nej môžete dezinfikovať detské fľaše, nechať kysnúť cesto alebo blanšírovať ovocie či zeleninu. Ideálny pomocník pre gurmánov, milovníkov zdravého životného štýlu, ale aj rodiny s deťmi.

Variant do každej kuchyne

Žiadny iný výrobca domácich spotrebičov sa v takej miere nezaslúžil o vývoj technológie prípravy pokrmov v pare ako Miele. Už v roku 1998 spoločnosť predstavila parnú rúru s vodnou nádržkou, ktorá sa ľahko vošla do kuchyne. Dnes je v ponuke už piata séria, ktorá predstavuje najinovatívnejšiu ponuku týchto spotrebičov na trhu: parnú rúru, parnú rúru s mikrovlnkou a konvektomat, teda kombinovanú parnú a klasickú rúru na pečenie. Kombinované parné rúry sú výhodou každej kuchyne, pretože vám ušetria množstvo priestoru. Okrem toho si v Miele môžete vybrať, či preferujete zabudovaný alebo voľne stojací spotrebič.

Značky: