Do konca apríla bude na Slovensku v prevádzke 5 nových rýchlonabíjačiek, ktoré posilnia sieť GreenWay a poskytnú možnosť nabíjania v nových lokalitách. Umiestnenie nových staníc je praktické, pretože zákazníci môžu počas nabíjania využiť svoj čas na nakupovanie, relax či občerstvenie.

Každá nabíjačka bude prechádzať počas prvého mesiaca svojej prevádzky fázou testovania a bude k dispozícii používateľom bezplatne. Ak všetko pôjde podľa plánu počas testovania, po mesiaci sa nabíjačka začlení do komerčnej siete.

Informácie o rýchlonabíjacích staniciach pri hypermarketoch Tesco:

LokalitaTyp nabíjačkyTyp konektorovNabíjací výkon (DC + AC)Dátum otvorenia
TESCO MalackyDBT CHAdeMO, CCS, TYPE2 44 kW + 43 kW19. apríla
TESCO PúchovDBT CHAdeMO, CCS, TYPE2 44 kW + 43 kW30. apríla
TESCO ŽilinaEfacec CHAdeMO, CCS, TYPE2 50 kW + 22 kW30. apríla

Spoločnosť GreenWay vynovila svoju webovú stránku. Prináša nové možnosti využívania pre našich zákazníkov na Slovensku i v Poľsku. Je dizajnovaná tak, aby nám čo najviac pomohla rozširovať elektrickú mobilitu v celej ich sieti. V sekcii Driver Zone nájdete informácie o nabíjačkách a stave siete. V klientskej zóne “Client Zone” nájdete všetky informácie týkajúce sa vášho osobného účtu a histórie platieb.

Na Slovensku bude mať GreenWay do konca apríla 28 rýchlonabíjačiek. V Poľsku je ich 51 a GW prevádzkuje aj ďalšie AC stanice v mene lokálnych partnerov a prostredníctvom roamingových partnerov je k dispozícii prístup k tisíckam staníc v celej Európe.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.