Obohaťte vašu kuchynu o váhu na analýzu nutričných hodnôt Silvercrest SNAW 1000 D2.

Uvedomelé stravovanie je základom pre zdravý životný štýl a vysnívanú postavu. Strava je totiž základom každého človeka, pričom aj v kuchyni sa nám často hodí nejaký ten pomocník. Základom vybavenia vašej kuchyne tak môže byť aj váha na analýzu nutričných hodnôt, ktorá vám pomôže nájsť spôsob, ako sa vyvážene stravovať a vyhnúť sa nesprávnym stravovacím návykom.

U nás v redakcii sme takto vyskúšali váhu na analýzu nutričných hodnôt značky Silvercrest, konkrétne SNAW 1000 D2. Táto váha nás dostala svojimi možnosťami, no aj nízkou cenou, vďaka ktorej si ju môže dovoliť skutočne takmer každý. Navyše má kompaktné rozmery, takže vám nezaberie veľa miesta na kuchynskej linke, na poličke či v kuchynskej skrinke.

Kompaktná váha s elegantným dizajnom

Váha na analýzu nutričných hodnôt Silvercrest SNAW 1000 D2 sa vyznačuje jednoduchým dizajnom, ktorý skvele zapadne do vašej kuchyne. Na výber máte z bieleho a čierneho prevedenia, aby sa váha prispôsobila vášmu interiéru. Rozmery váhy sú 15,9 x 24,6 x 2,8 cm a váži približne 500 gramov. Už na prvý pohľad si pritom všimnete odnímateľnú vážiacu plochu z bezpečnostného skla a veľký LCD displej.

Váha Silvercrest SNAW 1000 D2Zdroj: TOUCHIT
Váha Silvercrest SNAW 1000 D2

Displej slúži na zobrazenie hodnôt a tiež zadávanie príkazov pre meranie nutričných hodnôt. Váha Silvercrest SNAW 1000 D2 pritom dokáže zobrazovať nutričné a energetické hodnoty až 800 potravín, pričom ovládanie je jednoduché. V návode váhy tak nájdete celý zoznam kódov, ktorý sa spája s danými potravinami. Návod teda bude vašou pravou rukou pri ovládaní váhy. Oceňujem aj možnosť 200 programovateľných pamäťových miest, kde si môžete zadať vlastné potraviny, ktoré nenájdete v tabuľke návodu.

Váženie s presnosťou na gram

Váha Silvercrest SNAW 1000 D2 dokáže vážiť potraviny presne. Maximálny limit váhy je pritom 5 kilogramov, ťažšie potraviny by ste na váhu nemali pokladať. Pri bežnej kuchynskej práci ale zrejme tento limit ani neprekročíte. Táto váha dokáže zobrazovať výpočet tukov, bielkovín, uhľohydrátov, kilokalórií, kilojoulov, cholesterolu a chlebových jednotiek, takže je skutočne komplexným pomocníkom do vašej kuchyne.

Váha Silvercrest SNAW 1000 D2Zdroj: TOUCHIT
Váha Silvercrest SNAW 1000 D2

Bonusovou funkciou je aj možnosť pamäte, vďaka ktorej dokážete zdokumentovať váš príjem napríklad počas jedného dňa. Ide teda o fyzickú a presnejšiu náhradu aplikácií ako sú kalorické tabuľky, kde zapisujete nutričné a energetické hodnoty vašej stravy len odhadom. Vážiť však môžete aj tekutiny, takže vďaka váhe Silvercrest SNAW 1000 D2 môžete mať kompletné štatistiky príjmu počas celého dňa.

Súčasťou balenia váhy na analýzu nutričných hodnôt Silvercrest sú aj dve batérie CR2032, ktoré potrebujete na jej fungovanie. Balenie je teda kompletné a ak by sa vám náhodou stalo, že batériám začne dochádzať energia, váha vás o tom bude informovať. Váhu Silvercrest SNAW 1000 D2 nájdete na e-shope lidl.sk za skvelú cenu 14,99 eura.

Cena: 14,99 eura

Zapožičal: lidl.sk

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.