Valve má novú ponuku.

Ak sa vám zdá nová konzola Steam Deck príliš drahá, po novom existuje možnosť získať lacnejší kus. Ide použité, ale plne funkčné konzoly, ktoré spoločnosť Valve označuje ako „certifikované a renovované“. Informuje o tom na svojej internetovej stránke.

Zároveň sľubuje, že tieto renovované konzoly sú plne testované priamo v jej réžii a ponúka na ne minimálne jednoročnú záruku. Dodáva, že podľa bydliska zákazníka môže byť záruka aj dlhšia, pretože sa odvíja od záručnej doby nového zariadenia, čo sú u nás dva roky.

Podľa Valve sú tieto konzoly podrobené viac ako 100 testov a je posúdený aj stav batérie. Majú byť teda plne funkčné a iba s prípadnými malými kozmetickými nedostatkami.

Firma však zároveň upozorňuje, že zásoby týchto použitých konzol sú obmedzené a ich skladové zásoby sa budú priebežne meniť podľa situácie. Je teda možné, že po počiatočnom nápore zákazníkov istý čas nebudú k dispozícii. V čase písania článku (9. 8. 2023) však boli k dispozícii na tejto stránke.

Konkrétne ceny v eurách sú nasledovné:

  • Steam Deck 64 GB – 339 eur (cena za novú konzolu je 419 eur)
  • Steam Deck 256 GB – 439 eur (cena za novú konzolu je 549 eur)
  • Steam Deck 512 GB – 539 eur (cena za novú konzolu je 679 eur)

Zdroj: Store.steampowered.com

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.