Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predstavujeme najnovšie modely Creative Outlier Free Pro+ a Creative Outlier Free+, ktoré sú vybavené nastaviteľnými snímačmi, ktoré nielenže zodpovedajú vášmu aktívnemu tempu, ale ho aj zvýrazňujú živými farbami.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Creative Outlier Free Pro+ a Creative Outlier Free+, najnovších slúchadiel s kostným vedením, ktoré sa pridávajú k obľúbenej sérii Outlier. Tieto najnovšie slúchadlá, ktoré stavajú na základoch svojich predchodcov, prinášajú vyšší zážitok z počúvania s lepšou presnosťou a optimálnou účinnosťou vedenia zvuku vďaka inovatívnym nastaviteľným meničom, ktoré sa prispôsobujú jedinečným kontúram uší každého jednotlivca. Vďaka možnosti prispôsobiť si slúchadlá si teraz môžu používatelia užívať bezkonkurenčné pohodlie a stabilitu, čo im umožní sústrediť sa na hudbu alebo hovory bez akéhokoľvek rozptyľovania. Spolu so žiarivými farbami vnášajú tieto najnovšie verzie Plus do každodenného života používateľa hravý a farebný nádych.

Užite si prispôsobiteľné nosenie, ktoré presne obopne vaše uši a poskytne kvalitný zvuk, ktorý sa pohybuje spolu s vami.

V prípade Creative Outlier Free+ si používatelia môžu vybrať medzi klasickou, ale štýlovou kombináciou tmavej bridlicovo sivej a matnej čiernej farby, alebo sa môžu výraznejšie prezentovať živou kombináciou tmavej bridlicovo sivej a limetkovo zelenej farby. Creative Outlier Free Pro+ je zasa k dispozícii v kombinácii polnočnej modrej a matnej čiernej alebo polnočnej modrej a ohnivo oranžovej. Vďaka týmto farebným možnostiam si teraz môžu používatelia prispôsobiť svoje slúchadlá svojmu osobnému štýlu.

Tieto slúchadlá s kostným vedením sú navrhnuté pre aktívny životný štýl a sú odolné voči vplyvom počasia. Model Creative Outlier Free+ má stupeň vodotesnosti IPX5, zatiaľ čo model Creative Outlier Free Pro+ má stupeň vodotesnosti IPX8 a zabudovanú pamäť s kapacitou 8 GB, vďaka čomu si používatelia môžu vychutnať absolútnu slobodu pri prehrávaní zvuku počas behu, jazdy na bicykli, a dokonca aj pri plávaní. Spolu s bezproblémovým pripojením Bluetooth® 5.3 a predĺženou výdržou batérie až na 10 hodín sú tieto slúchadlá dokonalými spoločníkmi, ktorí poskytujú pôsobivý zvukový výkon v akomkoľvek prostredí.

A to nie je všetko – spoločnosť Creative v auguste 2023 uvedie na trh aj mini verziu slúchadiel s kostným vedením, ktoré budú vhodné pre tínedžerov a tínedžerky, aby si mohli vychutnať svoje obľúbené skladby a vychutnať si kvalitný zvuk a pohodlné nosenie.

Ceny a dostupnosť

Creative Outlier Free+ stoja 99,99 EUR a sú k dispozícii na stránke Creative.com. Viac informácií nájdete na stránke creative.com/OutlierFreePlus

Creative Outlier Free Pro+ stoja 129,99 EUR a sú k dispozícii na Creative.com. Viac informácií nájdete na stránke creative.com/OutlierFreeProPlus

Značky: