Brány obľúbenej Pohody sa otvoria už 11. júla a spolu s nimi sa otvára pre návštevníkov festivalu aj tento rok dimenzia jedinečných zážitkov v Bezdymovej zóne.

Tisíce emócií, zábavu, kvalitnú hudbu, ale aj novinky a festivalové vychytávky prináša do Bezdymovej zóny spoločnosť Philip Morris. Na čo sa môžete tešiť počas festivalových dní? Napríklad na jedinečné vtipy Simony First a ďalších top stand-up komikov, koncerty hudobníkov a exkluzívnu hudobnú show ADONXSa, prehliadku všemožných dídžejských setov, ale aj na zaujímavé rozhovory, napríklad o renesancii v recyklácii v podaní úspešného startupu Reneso.     

Zdroj: PMI

Aká bude Bezdymová zóna na Pohode 2024?

V Bezdymovej zóne si dospelí návštevníci užijú skvelú zábavu a to nielen pod pódiom, ale aj na vyhliadkovej terase. Okrem produktových noviniek si budú môcť dospelí užívatelia tabakových a nikotínových výrobkov vyskúšať augmentovanú realitu, zasúťažiť si a vyhrať napríklad voucher na drink alebo mochi občerstvenie, brunch a množstvo ďalších cien.

A nielen to, súťažiť sa bude aj o zájazd do Japonska na Together X event. Každý dospelý návštevník, ktorý zavíta do Bezdymovej zóny si môže odniesť nezabudnuteľnú spomienku z festivalu z glambot fotokútika, nechať sa festivalovo nastylovať  a vychutnať si pohodovú atmosféru. Bezdymová zóna bude tento rok opäť raz o niečo špeciálnejšia, môžete sa tešiť na väčší stage, viac kapiel a tanečníkov.

„Bezdymová zóna sa po rokoch stáva už pevnou súčasťou Pohody, čo nás veľmi teší. Dospelým návštevníkom prinesieme aj tento rok tisíce pozitívnych emócii, ktoré k letu a festivalom patria. V zóne zažijú nabitý hudobný program, zaujímavé rozhovory, ale aj sprievodné aktivity formou talkshows a zábavných kvízov,“ uviedla Beáta Kujanová, komunikačná manažérka Philip Morris Slovakia s.r.o.

Zdroj: PMI

Veľa smiechu, radosť z hudby, letná novinka od ADONIXSa

Tisíce emócií prinesú návštevníkom počas nabitého programu v Bezdymovej zóne aj hudobní hostia, komici či dídžeji. Programom bude sprevádzať známa moderátorka Vera Wisterová. Nezabudnuteľné vystúpenie si pre návštevníkov pripravila stand-up komička Simona First, no slovenskú stand-up scénu nebude reprezentovať sama.

Pripravení sú aj obľúbení stand-upisti Michael Szatmary a Jakub Lužina. Čo sa hudobného programu týka, tanečné DJ sety zastrešia pablik_dj, Bulp, FVLCRVM či RudeBoys Radio. O koncerty v Bezdymovej zóne taktiež nebude núdza. V priebehu piatka a soboty vystúpia v zóne The Curly Simon, Marko Damian, Lash&Grey a nezabudnuteľný ADONXS, ktorý v spolupráci s IQOS pripravil  hudobnú novinku, na ktorú sa fanúšikovia môžu tešiť toto leto.

Zdroj: PMI

Energia leta, farieb, chutí

Energia je doslova symbolom leta a letnými farbami je inšpirovaná aj tohtoročná limitka IQOS ILUMA Neon Purple. Prelínanie neónovofialových odtieňov s ružovými, štýlová estetika a farebná odvážnosť jej priniesli prestížnu dizajnérsku cenu Red Dot. Pred sériou energických koncertov a vystúpení ochlaďte svoje zmysly originálnym mochi občerstvením a nechajte sa na chvíľu preniesť do exotického Japonska.

Pohodoví a zodpovední

Festival Pohoda dbá o udržateľnosť. Ako túto tému  rieši Philip Morris sa dozviete počas zaujímavej talkshow Rok asfaltu – Renesancia v recyklácií, ktorá bude začínať program Bezdymovej zóny v piatok, 12. júla o 14:00. Zaujímavá diskusia Simony s Hugom Repáňom, autorom projektu Reneso, vtiahne do diania vo svetovo známom startupe. Dozvieme sa, ako sa darí zberu použitých tabakových náplní, koľko ciest a asfaltu za rok pribudlo a aj o mnohých ďalších inováciách, ktoré prinášajú renesanciu v recyklácií. Nebude chýbať ani ekologický kútik, kde uvidíte a dozviete sa viac o tom ako Philip Morris pristupuje k recyklácii.

Mimochodom, do zberu použitých tabakových náplní, z ktorých budú asfaltové cesty, sa môžu zapojiť všetci dospelí návštevníci festivalu. V areáli Pohody bude umiestnených až 70 špeciálnych košov na použité tabakové náplne a ohorky z cigariet, ktoré odvezie Reneso na recykláciu. Neskončia tak na chodníkoch a v prírode, ale v asfaltovej ceste.

Zdroj: PMI

Harmonogram programu v Bezdymovej zóne Pohoda 2024:
(vstup iba pre osoby staršie 18 rokov)

Piatok 12.7.2024

14:00 – 15:00       TALKSHOW ROK ASFALTU – RENESANCIA V RECYKLÁCIÍ (RENESO TALKSHOW + KVÍZ)

15:15 – 15:45         ROZHOVOR SO SIMONOU  FIRST

15:45 – 16:15       MEET&GREET SIMONA FIRST 

16:30 – 17:30       STAND-UP SIMONA FIRST           

19:00 – 20:00       THE CURLY SIMON

21:30 – 22:30       BULP DJ SET

00:00 – 02:00       FVLCRVM                                                                         

Sobota 13.7. 2024

12:00 – 13:00       LASH&GREY KONCERT

14:00 – 14:45       STAND-UP MICHAEL SZATMARY A JAKUB LUŽINA ​

14:45 – 15:00       MICHAEL SZATMARY (NIGHTDRIVE MUSIC PROJECT)

16:30 – 17:00       ROZHOVOR ADONXS ​

17:00 – 17:30       MEET & GREET ADONXS

19:00 – 20:00       MARKO DAMIAN KONCERT

21:30 – 22:30       ADONXS KONCERT

00:00 – 02:00       RUDEBOYS RADIO DJ SET

Upozornenie: Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Značky: