Viber prináša zábavnú veľkonočnú hru, ktorá umožňuje hľadať vajíčka a vyhrať ceny. Stačí si len zadarmo  stiahnuť balíček veľkonočných samolepiek a automaticky sa tak pripojiť sa k chatbotovi. V hre o vajíčka môžete vyhrať ďalšie špeciálne balíčky samolepiek alebo môžete hrať len tak pro zábavu.

Naši veľkonoční zajačikovia ukryli v hre 3 vajíčka, ktoré je potrebné objaviť do Veľkej noci. Akonáhle jedno z nich objavíte, získate špeciálny kód na stiahnutie inak platenej sady veľkonočných samolepiek.

Vajíčka sa budú hľadať až do Veľkej noci. Keď užívateľ vajíčko nájde, vyhrá promo kód, pomocou ktorého môže odomknúť jeden z 3 balíčkov nálepiek, ako svoju veľkonočnú odmenu. Po spustení interakcie s chatbotom si užívatelia môžu vybrať jednu z troch ciest k výhre.

Do prvej možnosti je na Slovensku zapojený aj obľúbený Pohoda festival a cvicte.sk. Pohoda ukrýva vajíčko medzi obsahom vlastnej Viber Comunity s názvom Pohoda Festival Official a cvicte.sk vo svojej komunite The Supershape. Keď bot presmeruje hráča do komunity, opýta sa, ako vyzerá vajíčko, ktoré našiel. Vajíčko partnera je tiež ukryté v zábavnej hre, ktorú môžu používatelia začať hrať kliknutím na tlačidlo PLAY.

Druhou možnosťou je hrať zábavnú hru, v ktorej prefíkané zajačiky ukryli vajce niekde v poli medzi oranžovými mrkvičkami. Máte nekonečné množstvo pokusov, až kým hľadané vajíčko neobjavíte.

A na záver pre tých, ktorých bojové pole s mrkbvou neláka, ponúka Viber záchrannú možnosť. Hacking hry tým, že pozvete troch priateľov, aby sa pripojili. Odmena bude automaticky odomknutá tým, ktorí pošlú pozvánky svojim kamarátom.

„Veríme, že náš nápad a jeho digitálne spracovanie poteší našich užívateľov a sprostredkuje im zábavu. A to je to, o čo nám ve Viber ide, šířit dobrú náladu“ povedala Zarena Kancheva, marketing a PR riaditeľka Rakuten Viber pre oblasť strednej a východnej Európy.   Tohtoročný veľkonočný Viber prináša zábavný obsah a možnosti, ako vylepšiť vaše konverzácie o skvelé samolepky. Stiahnite si veľkonočné samolepky a užite si Veľkú noc!

 

Značky: