Microsoft Office je kancelársky balík, ktorý používa viac ako miliarda ľudí na celom svete, a to z dobrého dôvodu.

Niekedy je pre nás ťažké rozhodnúť sa, či sa oplatí prejsť na najnovšiu verziu Office 2021 alebo zostať pri osvedčenej verzii Office 2019. Okrem cenového rozdielu ponúka Office 2021 z hľadiska funkčnosti nové funkcie, ako je integrácia aplikácií Teams v aplikáciách Word a Excel, vylepšená analýza údajov v aplikácii Excel, vylepšené funkcie atramentu v aplikácii PowerPoint a aktualizovaný dizajn všetkých programov. Obe verzie balíka Microsoft Office sú reálnou voľbou pre jednotlivcov a malé podniky, ktoré hľadajú spoľahlivé riešenie pre produktivitu.

Ak tieto nové funkcie potrebujete, špeciálny výpredaj Godeal24 Office vám pomôže vyriešiť vaše cenové problémy. Doživotný Office 2021 Pro Plus vás bude stáť len 25,61 €! To je už najnižšia cena! Ak vám však Office 2019 Pro vyhovuje viac! V tomto výpredaji je jeho cena tiež 23,56 €! Využite šancu a kúpte si to, čo vám vyhovuje.

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office! (kód kupónu „TW62“)

>>> Získajte viac Office

Obrovská zľava na operačný systém Windows: (kód kupónu “ TW50″)

Získajte Multi-klíče s priateľmi, kupujte viac a ušetrite viac! (kód kupónu “ TW50″)

>>> Získajte viac Windows

62% off na balíky a viac MS Office (kód kupónu „TW62“)

>>> Získajte viac Bundle

Základné počítačové nástroje za najlepšiu cenu!

Pomocou služby Godeal24 si môžete vybrať vhodný nástroj zo stoviek nástrojov. Dobré využitie nástrojov môže byť veľkým pomocníkom pri vašej práci. Godeal24 vám môže poskytnúť originálne a užitočné nástroje. vyberte si ten, ktorý potrebujete!

Najobľúbenejší softvér v nástrojoch – Ashampoo:

Praktický softvér pre počítačové nástroje:

>>> Získajte ďalšie nástroje

Na Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí vďaka zľavneným licenciám Microsoft, hlavnému softvéru na zabezpečenie IT a ďalším počítačovým nástrojom. Získajte operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám zašle softvér priamo na váš e-mail do niekoľkých sekúnd po nákupe. Navyše, vďaka 98 % výbornému hodnoteniu na TrustPilot a nepretržitej odbornej technickej podpore si môžete byť istí kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú odbornú technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Kontakt na spoločnosť Godeal24: service@godeal24.com

Článok vyšiel v rámci platenej spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: