Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ku knihám a chladničkám pridávajú významní televízni operátori ďalší zdroj bezstarostnej zábavy. Každý zákazník týchto operátorov bude mať v priebehu najbližších týždňov voľný prístup k stanici FilmBox Premium.

Ak hľadáte spôsob, ako sa cítiť počas týchto dní dobre, riešením môže byť riadna dávka kvalitnej filmovej zábavy. Práve tú prinášajú veľkí TV operátori všetkým svojim televíznym zákazníkom v podobe prístupu ku kanálu FilmBox Premium – najsledovanejšiemu prémiovému platenému filmovému kanálu v krajine. FilmBox Premium bude v priebehu nasledujúcich týždňov otvorený a prístupný všetkým predplatiteľom veľkých TV operátorov. Prosíme, skontrolujte preto ponuku vášho televízneho operátora.

Ako je teda možné zdvihnúť si náladu? Predjedlom by mohla byť romantická komédia Nestanem sa tvojou ženou s legendárnou Michelle Pfeiffer ako Rosie, ktorá sa zapozerá do príťažlivého kolegu. Diváci si ju môžu vychutnať už 25. marca na FilmBox Premium.

Ešte v marci si budú môcť diváci oddýchnuť s kanálom FilmBox Premium pri sledovaní ďalších filmov. Napríklad, veľké exotické dobrodružstvo je pripravené s nekompromisnou Angelinou Jolie v Lara Croft – Tomb Raider: Kolíska života. Pozoruhodným zavŕšením filmového mesiaca bude komédia Kúzlo mesačného svitu z pera Woodyho Allena.

Apríl začne pekne zostra trojicou kúskov, ktoré definitívne vtiahnu divákov do sveta nekončiacej akcie. Majster svojho žánru – Tom Cruise – zapôsobí na divákov stanice FilmBox Premium sofistikovanými kriminálnymi zápletkami plnými excelentných zvratov hneď v dvoch filmoch: Jack Reacher: Posledný výstrel a Jack Reacher: Nevracaj sa. Zážitok z akcie vystupňuje film Muž na hrane, kde sa z „nevinného“ pokusu o samovraždu vykľuje nečakaný ťah v hre o všetko.

Divákom, ktorí radi nahliadajú za horizont zajtrajškov, predostrie príbeh hľadania vlastnej identity v robotickom tele oslnivá Scarlett Johansson. Ako Major, takmer nedotknuteľná šéfka elitnej bojovej jednotky, ukáže v brilantným sci-fi kúsku Ghost in the Shell, že téma obmedzovania ľudskej slobody je nadčasová. Komiksová história tohto diela až symbolicky siaha do roku 1989.

Zastúpenie budú mať počas apríla na kanále FilmBox Premium aj iné žánre. Romantickú náladu a úsmev na perách vyčarí film Listy pre Júliu. Dramatické chvíle prežijú diváci vďaka filmu Včera v noci a s príchuťou mystéria aj v ikonickom kúsku The Circle, ktorý prináša unikátne herecké duo – Tom Hanks a Emma Watson.

Pre ešte väčšiu porciu filmového rozptýlenia je k dispozícii aj ďalší kanál – FilmBox, ktorý je pre divákov voľbou číslo 1 medzi všetkými spoplatnenými filmovými kanálmi na Slovensku. Mnoho zákazníkov káblových, satelitných a IPTV platforiem má kanál FilmBox dostupný vo svojej TV ponuke, teda si môžete skontrolovať dostupnosť aj vo vašom prijímači.

Na kanále FilmBox bude ešte tento mesiac úradovať svojrázny Wesley Snipes vo filme Sniper. Pre milovníkov domácej produkcie je pripravená Iva Janžurová v snímke Svadba ako remeň, či Vlastimil Brodský vo filme Nech žijú duchovia!.

Značky: