Nástroj AI na generovanie a kreslenie obrázkov.

Služieb podobného typu ako Venice je množstvo. Táto sa dá rozumne používať aj zadarmo. Kreslenie obrázkov je limitované na 15 vygenerovaných príkazov za deň. Na rozdiel od bezplatnej verzie ChatGPT tento podporuje 25 textových príkazov za deň v bezplatnej verzii.

Rozdielom a tou podstatnou pridanou hodnotou oproti iným službám podobného typu, je rešpektovanie vášho súkromia. Textové príkazy ako aj vygenerované obrázky sú ukladané lokálne na vašom počítači.

Dokáže vyhľadávať informácie, analyzovať dokumenty a obrázky generuje prostredníctvom niekoľkých modelov (vrátane FLUX.1) nastaviteľných používateľom. Je tu široká variabilita toho, ako môžu vaše obrázky vyzerať a z pohľadu dostupnosti toho, čo dostanete vo verzii zadarmo. Ide o jeden z najlepších nástrojov, ktorý sa oplatí vyskúšať. Okrem toho, že nesleduje vaše konverzácie, nemá zapnuté ani cenzorské mechanizmy.

venice ai model modesZdroj: TOUCHIT

Napriek tomu, ako ho vývojári propagujú, upozorňujeme na to, že skutočné súkromie dosiahnete len vtedy, ak vaša generatívna umelá inteligencia beží výlučne vo vlastnom počítači. Na komunikáciu s klientskymi počítačmi používateľov je využívaný šifrovaný proxy server a poskytovateľ služby nevidí históriu vašej komunikácie a rovnako tak identity.

Venice okrem klasických otázok a generovania obrázkov poslúži aj programátorom na generovanie programovacieho jazyka, riešenie matematických úloh alebo napríklad preklad jazykov.

V platenej verzii označenej ako pro podporuje nahrávanie PDF dokumentov na získanie sumarizácie alebo ďalšej práce s nimi v rámci generovaných odpovedí na základe obsahu. Takisto tu nie je limit na počet generovaných promtov a za deň sa dá vygenerovať až 1000 obrázkov.

venice ai pricingZdroj: Venice

Zdroj: Venice

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.