Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veracomp Slovakia s.r.o. je distribútorom IT produktov s prívlastkom VAD (distribútor s pridanou hodnotou), ktorý sa sústredí najmä na okruhy ako bezpečnosť IT, siete a infraštruktúra, dátové centrá, mobilita a komunikácia a open source softvér.

Tento rok sa rozhodol využiť svoje pestré portfólio výrobcov a dať im možnosť odprezentovať sa na najväčšej konferencii, ktorú distribútor s pridanou hodnotou tento rok organizuje.

„Po Veľkej noci sme pre našich partnerov, ale aj koncových užívateľov pripravili konferenciu, ktorej sme dali unikátny názov – VeracompDay´17, aby všetci vedeli, že ju organizujeme my“ informuje s úsmevom Naďa Gubišová, z marketingového oddelenia spoločnosti.

„Budeme sa zameriavať na tri okruhy – bezpečnosť IT – kde sa predstaví výrobca Fortinet a aj Trend Micro, v pozadí sme nenechali ani nášho hlavného ťahúňa zo sveta open source softvéru –  stále viac vyhľadávaný Red Hat, a z oblasti siete a infraštruktúry sa predstaví Extreme Networks a LOGmanager, s ktorým začiatkom mája plánujeme aj ďalší seminár so zameraním na technické riešenia a partnerom neuniknú ani živé ukážky.“ dodáva Naďa Gubišová.

Pri príprave konceptu VeracompDay sa distribútor s pridanou sústredil na najvyhľadávanejšie témy – doobedná časť začne Keynote – om, v ktorej Petr Šnajdr, Business development manager zo spoločnosti Veracomp otvorí témy od všeobecnej bezpečnosti cez pokročilé techniky detekcie až po požiadavky na logovanie a plnenie GDPR. Nasledovné prezentácie v tejto časti budú prezentované výrobcami, ktorý poukážu na všeobecné informácie o svojich technológiách.

Poobede sa konferencia rozdelí na dve časti – Prípadové štúdie – kde si účastníci budú môcť pozrieť ukážky implementácii produktov na reálnych prípadoch. Druhú časť budú tvoriť témy, ktoré upútajú pozornosť partnerov, pretože sa dozvedia, prečo sú produkty daného výrobcu dôležité na predaj a koncový užívatelia zas zistia, prečo im daný produkt nesmie chýbať.

Celodenná konferencia sa bude konať v priestoroch hotela Gate One v Bratislave, vstup je pre zúčastnených voľný a registrácia bola spustená na stránke Veracompday.

Značky: