Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová sociálna sieť Gettpal z dielne Slovákov na hľadanie kamarátov na spoločné ,,offline“ aktivity už eviduje tisícky priaznivcov a mesačne organizuje desiatky podujatí.

Po prvotnom úspechu, ktorý potvrdil unikátnosť tejto služby, tím Gettpal najnovšie hľadá investíciu pre ďalší rozvoj cez populárny crowdinvesting. Vďaka najväčšej crowdinvestingovej sieti v Európe CONDA, ktorá vstúpila aj na domáci trh, môžu do projektu Gettpal zainvestovať aj Slováci.

Sme veľmi radi, že po úspešnej kampani slovenskej značky Bentianna na platforme CONDA sa do crowdinvestingu zapojil ďalší skvelý slovenský projekt plný inovácií a odvahy Gettpal. Projektu držíme palce a želáme veľa nových podporovateľov, ktorí môžu do projektu investovať už od 100 eur,“ uviedol Andrej Wallo, riaditeľ CONDA Crowdinvesting na Slovensku. Investorom sa môže stať každý. Výhodou je, že investori za svoju investíciu získajú 4,5 % úrok ročne plus bonus na konci investičného obdobia. Early Bird investori, ktorí sa do kampane zapoja v prvý týždeň, získajú dokonca až 5,5 % úročenie. Okrem finančných výhod získajú investori nefinančné benefity, ako napríklad voľné vstupenky na eventy, členstvo v aplikácii či darčekové predmety.

Ako Gettpal vznikol?

Určite sa už raz každému stalo, že chcel ísť do kina či zabaviť sa, zašportovať si alebo sa len tak prejsť, ale jeho priatelia nemali čas, prípadne už mali svoje rodiny. Podobnú situáciu som sám zažil, keď som sa prisťahoval do Bratislavy. Nepoznal som veľa ľudí, ale mal som chuť ísť si s niekým zahrať futbal alebo len tak vyraziť von,“ hovorí Robert Uhrin, zakladateľ sociálnej siete Gettpal. A tak prišiel s nápadom novej online služby, ktorá dnes len v hlavnom meste spája vyše 10-tisíc ľudí. Spolu s ďalšími mestami v Česku, v Rakúsku a v Nemecku je tak celkovo v Gettpale zapojených takmer 20-tisíc používateľov.

Gettpal je určený pre milých a pozitívnych ľudí, ktorí radi spoznávajú nových ľudí. Do služby sa nedostane každý a členstvo v skupine je podmienené slušným správaním a dodržiavaním určitých pravidiel. Aj preto sa v úvode skupina okolo Gettpalu pomerne rýchlo rozšírila do tisícových čísiel. Ľudí najviac oslovujú spoločné eventy, kde stretnú množstvo nových ľudí, s ktorými si následne organizujú vlastné aktivity. Zmyslom Gettpalu je ponúknuť ľuďom možnosť voľby. Ak nechcú byť sami, tak nemusia. „Vždy sa nájde niekto na svete, kto má čas a rovnakú chuť robiť to isté čo vy. Zároveň sa tak navrátime k sebe. Je oveľa lepšie zažívať reálny život, vidieť priateľovi do očí a porozprávať sa naživo, ako byť doma sám a písať si cez Facebook,“ povedal Robert Uhrin.

Gettpal funguje zatiaľ cez verejné skupiny na Facebooku. Služba však aktuálne pripravuje mobilnú aplikáciu Gettpal, v rámci ktorej chce priniesť veľa nových a užitočných funkcií, ktoré Facebook neponúka. „Našou víziou je priniesť myšlienku Gettpalu do celého sveta, všade tam, kde bude ľuďom prinášať nové priateľstvá a šťastie. Verím, že sa nám to vďaka crowdinvestingu podarí už čoskoro,“ uzavrel Robert Uhrin.

Gettpal je ďalší slovenský investične zaujímavý projekt, do ktorého možno investovať prostredníctvom crowdinvestingovej platformy CONDA. Tento rok cez platformu CONDA podporilo 73 investorov sumou vyše 65-tisíc eur aj výrobcu bylinného aperitívu Bentianna a jeho expanziu na nové svetové trhy.

Značky: