UNIQA poisťovňa, a.s. sa stala generálnym partnerom Majstrovstiev SR v zjazdovom lyžovaní, ktoré sa uskutočnia 8. – 9.marca v Jasnej.

Celoštátne preteky sa budú konať hneď po skončení Svetového pohára a svoju účasť už potvrdili všetci naši špičkoví pretekári na čele s našou najúspešnejšou lyžiarkou Veronikou Velez-Zuzulovou.

Jasná zostane dejiskom zjazdového lyžovania aj po Svetovom pohári, v utorok 8. – 9.marca 2016 sa tam uskutočnia Majstrovstvá SR v zjazdovom lyžovaní. Organizuje ich Predsedníctvo Úseku alpských disciplín (ÚAD) Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA) a po dlhom čase sa na ňom zúčastnia všetci naši špičkoví zjazdári: Veronika Velez-Zuzulová, Petra Vlhová, Adam a Andreas Žampovci, ako aj pretekári našej juniorskej reprezentácie. Účasť už potvrdilo 120 pretekárov z 12 krajín.

Majstrovstvá Slovenska organizuje Predsedníctvo ÚAD pod vedením M. Rajčana za účasti všetkých trénerov, ktorých lyžiari budú pretekať. Generálnym partnerom podujatia sa stala UNIQA poisťovňa, a.s., ktorá už predtým rovnako významne podporila aj Svetový pohár v Jasnej.

„Slovensko posledné dni ukázalo, že dokáže na špičkovej úrovni zorganizovať svetové lyžiarske preteky a sme radi, že ako generálny partner sme mohli byť pri tom. UNIQA je už s lyžovaním neodmysliteľne spojená a je preto prirodzené, že sme sa rozhodli podporiť aj slovenské majstrovstvá. O to viac, že sa ich zúčastní aj naša Veronika Velez-Zuzulová, pri ktorej stojíme už viac ako 10 rokov,“ vysvetlila riaditeľka marketingu a PR UNIQA poisťovne Silvia Vlasková.

Veronika sa spolu s ďalšími našimi špičkovými lyžiarmi napriek prípravám na ďalšie svetové  preteky rozhodla v Jasnej zostať a zúčastniť sa Majstrovstiev SR. „Veľmi sa teším, že budeme mať opäť Majstrovstvá Slovenska a že budeme môcť potešiť našich úžasných fanúšikov!“, povedala Veronika Velez-Zuzulová.

Značky: