Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

• Stánok spoločnosti Goodyear na poprednom svetovom veľtrhu stavebníctva a ťažobného priemyslu priblíži najmä hlavné piliere ponuky Goodyear Total Mobility, teda osvedčené výrobky, spoľahlivé služby a riešenia pre správu pneuhospodárstva.

• Bauma 2022 sa uskutoční od 24. do 30. októbra v mníchovskom veľtržnom centre Messe München.

Návrat veľtrhu Bauma, popredného svetového veľtrhu stavebných a banských zariadení, dáva spoločnosti Goodyear príležitosť, aby mohla prezentovať postavenie, ktoré v tomto odvetví zohráva pri napĺňaní cieľov v oblasti efektivity a trvalej udržateľnosti pneumatík a pri riešení pre správu pneumatík.

Goodyear bude mať na svetovom veľtrhu, ktorý sa bude konať od 24. do 30. októbra v Mníchove, neprehliadnuteľnú expozíciu. V dvojposchodovom stánku predstavia na ploche 72 m2 najnovšie technológie pneumatík a pokročilé riešenia Goodyear, ktorých kombinácia môže pomôcť firmám pri zvyšovaní efektivity ich vozových parkov.

Spoľahlivé výrobky – jednoduchší výber pri zvyšovaní efektivity

Pneumatiky Goodyear GP-3E pre kolesové nakladače, kĺbové sklápače a grejdery sa na veľtrhu Bauma 2022 dočkajú európskej výstavnej premiéry. Po zapracovaní námetov zákazníkov, ktorí často poukazujú na vysoké náklady a na význam pohodlného pracoviska vodiča, sa GP-3E vyznačujú inovatívnou konštrukciou s nízkou hmotnosťou. Ich hlavnými prednosťami sú znížené náklady na hodinu prevádzky, napĺňajú cieľ udržateľnosti a nízku úroveň vibrácií, ktorá zvyšuje pohodlie vodiča pri práci. Všestranné pneumatiky sú vhodné na najrôznejšie použitie a ponúkajú dobrú rovnováhu medzi trakciou a flotáciou.

Ďalšou vystavenou novinkou budú pneumatiky Goodyear Powerload®. Pneumatiky Powerload sú určené pre kompaktné kolesové nakladače a grejdery. Ide o kompaktné pneumatiky, ktoré si tvrdé zaobchádzanie priamo užívajú. Technológia Smooth Guard Technology™, mimoriadne silná a hladká ochranná vrstva gumy v oblasti ramien a bočníc, zvyšuje ich odolnosť proti prerezaniu. Pokročilá samočistiaca konštrukcia behúňa zaručuje vynikajúcu trakciu vpred aj do bokov a bezproblémovú prevádzku v náročných podmienkach bez prestávok.

Pneumatiky GP-3E a Powerload sú pripravené aj na elektrický pohon. Možno ich využiť na strojoch s elektrickým a hybridným pohonom, rovnako ako na technickom zariadení s bežným dieselovým motorom.

Riešenie pre správu pneuhospodárstva – cesta k dokonalej prevádzke

Spoločnosť Goodyear je dlhodobo lídrom vývoja v oblasti technológie monitorovania tlaku v pneumatikách (TPMS). Na veľtrhu Bauma predstaví svoj zdokonalený systém „TPMS Heavy Duty“, ktorý komunikuje prostredníctvom aplikácie Goodyear FleetHub (mobilná + webová aplikácia) alebo Goodyear DriverHub (mobilná aplikácia) a poskytujú vodičom a správcom vozových parkov prediktívne a preskriptívne informácie, ktoré im umožňujú proaktívnu a preventívnu údržbu vozidiel.

Octavian Velcan, výkonný riaditeľ divízie Goodyear Off-The-Road v regióne Európa, Blízky východ a Afrika, k tomu uviedol: „Bauma je pre spoločnosť Goodyear ideálnou platformou, na ktorej môže predviesť, ako dokáže kombinácia pneumatík a riešení pre správu pneumatík spolu so spoľahlivými službami zvyšovať bezpečnosť a znižovať náklady. Naše najnovšie inovácie v oblasti pneumatík a plne integrovaný systém TPMS slúžia našim zákazníkom na optimalizáciu času prevádzky a na zvyšovanie efektivity ich vozidiel. Tešíme sa na prínosné rozhovory o tom, ako môžeme pomôcť prevádzkovateľom prosperovať aj v tomto pre nich veľmi náročnom období.“

Stánok spoločnosti Goodyear je umiestnený v hale A6, stánok 224.

Značky: