Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Mnoho firiem aktuálne prechádza na hybridný spôsob práce, s čím súvisí aj potreba maximálne zefektívniť čas strávený v kancelárii. Malým a stredným firmám, či kreatívnym agentúram prináša rad imagePRESS C170 okrem spoľahlivej a kvalitnej tlače či skenovanie aj schopnosť zvládnuť svojpomocne profesionálny tvorivé procesy, čo môže priniesť konkurenčnú výhodu. Nový rad multifunkcií vďaka intuitívnemu ovládaniu, personalizovanej tlače so živými farbami, vysokému rozlíšeniu a mnohými spôsobmi dokončovania a rýchlosti až 70 farebných strán za minútu pomôže firmám ušetriť čas a posunúť ich kreatívne limity.

Hybná sila kreativity

Po úspešnom uvedení multifunkcie imagePRESS C165 v roku 2019 a vzhľadom na neutíchajúci dopyt po profesionálnych pracovných procesoch v kancelárskych prostrediach prináša imagePRESS C170 ďalšiu serióznu tvorivú silu. Spoločnostiam ponúka možnosť vytvárať ultra farebné ostré výtlačky, ktoré spĺňajú požiadavky na profesionálny štandard.

Účelom tejto novej série je naďalej podporovať širokú škálu firemných tlačových potrieb a pomôcť im diverzifikovať kreatívne možnosti vďaka schopnosti pracovať so špecifickými formátmi. Samozrejmosťou sú štandardné médiá A4 a A3 vrátane obálok a ťažkých médií až do 350 g/m2 a bannery s dĺžkou až 1300 mm. ImagePRESS C170 zvláda okrem bežných médií aj lesklé, hodvábne či textúrované a ponúka tiež širokú škálu profesionálnych in-line možností dokončovania pre univerzálne a kreatívne výstupy.

Posilnenie kreativity

Vzhľadom k tomu, že dnešné firmy stále viac siahajú k hybridnému spôsobu práce, je potrebné okrem dostatočného zabezpečenia produktivity zamestnancov počas home officu maximalizovať aj produktivitu v dobe pobytu v kancelárii. Rad imagePRESS C170, ktorý kombinuje kancelárske funkcie a konektivitu s profesionálnym výstupom, umožňuje zákazníkom rozšíriť možnosti tlače a zarábať na svojich investíciách.

Rad imagePRESS C170 je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky na rýchle vyhotovenie zákaziek a termínov spracovania, a ponúka neuveriteľnú rýchlosť až 70 strán za minútu farebne a až 80 strán za minútu čiernobielo. Cieľom bolo, aby sa stroj dal čo najľahšie používať a ponúkol rovnaké intuitívne rozhranie, navigáciu a zákaznícku skúsenosť ako ostatné zariadenia Canon. Vďaka tomu ešte viac šetrí čas.

Podobne ako modely imageRUNNER ADVANCE DX ponúka aj rad imagePRESS C170 bezpečnostné funkcie, ktoré používateľom pomáhajú chrániť citlivé informácie, zabezpečujú súkromie zamestnancov a zákazníkov a pomáhajú pri dodržiavaní predpisov v špičkových kancelárskych a ľahkých produkčných prostrediach. Je to napríklad funkcia McAfee Embedded Control. ktorá pomocou inteligentného zoznamu povolených aplikácií pomáha blokovať tie, ktoré nemajú pre tento model autorizáciu.

„Spôsob, akým pracujeme, sa mení neuveriteľnou rýchlosťou. Pre mnohých je však kancelária centrom spolupráce, kde sa stretáva fyzické s digitálnym a kde sa darí kreativite. Rad imagePRESS C170 ponúka špičkovú tlačovú technológiu a možnosti profesionálneho dokončovania, ktoré maximalizujú silu tlače a podnikom ponúknu plnohodnotnú hybridný prácu,“ hovorí Hiro Imamura, viceprezident pre marketing skupiny Document Solutions spoločnosti Canon Europe.

Ďalšie informácie o novej sérii imagePRESS C170 nájdete tu.

Hlavné funkcie a vlastnosti radu imagePRESS C170:

  • Rýchlosť tlače na A4 až 70 str./min farebne a 80 str./min čiernobielo
  • Skenovanie A4 až 240 obr./min
  • Dĺžka média až 1 300 mm a hmotnosť média až 350 g/m2
  • Vysoko kvalitný výstup s precíznou kvalitou obrazu a ostrosťou vďaka imagePRESS R-VCSEL a rozlíšenie tlače 2400×2400
  • 360° zabezpečenia so softvérom McAfee Embedded Control
  • Konzistentná kvalita s technológiou Multi-Density Adjustment
  • Platforma pripravená na multifunkčné integrovanú aplikačnú platformu (MEAP) a funkcie tlače odkiaľkoľvek s uniFLOW Online a Mopria

Značky: