Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aj keď tomu počasie vonku nenasvedčuje, od Vianoc nás delí iba šesť týždňov.

Poďte sa pripraviť na Vianoce včas a v pokoji vyberte ten správny darček vašim blízkym na mieru. HP aj tento rok pripravilo veľa luxusných nápadov, aby si pod stromčekom vybral naozaj každý. Fanúšikovia počítačových hier budú nadšení z radu OMEN by HP, prémiové počítače Spectre ocenia používatelia, ktorí chcú byť flexibilní a zároveň nechcú robiť akékoľvek výkonnostné kompromisy. Vyberú si aj priaznivci klasických notebookov, ktorí sa môžu tešiť na vynikajúce displeje a dlhú výdrž batérie, s ktorými zvládnu akúkoľvek úlohu. Nechýbajú samozrejme ani štýlové tlačiarne na doma i do vrecka, pretože samolepky z fotiek proste frčia! A ak to stále nie je to pravé orechové, určite sa zatúlajte na www.HPobchod.sk , ktorý pre vás spustil Darčekového poradcu.

Notebook OMEN by HP 15 je ešte menší a výkonnejší ako kedykoľvek predtým. Akákoľvek herná výzva nebude pre tohto krásavca problém. Nadupaný je tým najvýkonnejším hardvérom a na prvý pohľad ohromí svojím vzhľadom inšpirovaným požiadavkami samotných hráčov. OMEN by HP 15 ponúka rýchle procesory a displej s tenkým rámčekom pre najlepší herný zážitok. Vylepšený hardvér, chladenie, obraz aj zvuk vás pripraví aj na najnáročnejšie AAA počítačové hry novej generácie. Pri kúpe ktoréhokoľvek notebooku OMEN na www.hpobchod.sk teraz navyše ako bonus dostanete  hernú myš zadarmo.

Ceny začínajú od 1 089 eur.

Viac informácií nájdete na www.HPobchod.sk/omen-notebook

Aby ste si aj v tom najťažšom leveli zachovali chladnú hlavu, prináša HP ako prvé na svete slúchadlá s aktívnym chladením náušníkov. OMEN by HP Mindframe Headset s termoelektrickým zariadením vnútri náušníkov odvádza teplo von a prináša tak komfortný zážitok počas celej doby hrania. Doplnený o praktický mikrofón s redukciou okolitých šumov, realistický 3D zvuk DTS Headphone: X® a možnosť nastavenia svetelných efektov a farieb je super voľbou. 

Cena: 199 eur

Viac informácií nájdete na www.HPobchod.sk/akce/doplnky-omen

Optická myš OMEN by HP Reactor Mouse vám zaistí bleskurýchle reakcie, ergonomický tvar a nastavenie výšky zadnej časti myši. Môžete si nastaviť tlačidlá ako vám vyhovujú, prispôsobiť RGB LED podsvietenie alebo vyladiť citlivosť. Vaše hodinové herné maratóny tak budú prebiehať v maximálnom komforte.

Cena: 49 eur.

Viac informácií nájdete na www.HPobchod.sk/akce/doplnky-omen

HP Spectre x360 13 je ešte prémiovejší. Nové farebné variácie, dôraz na funkčnosť dizajnu, praktické umiestnenie USB-C portu je len zlomok množstva vylepšení. Tento kúsok, ktorý sa môže pochváliť bezkonkurenčnou všestrannosťou so štyrmi praktickými módmi, poriadnym výkonom a kvalitným spracovaním, vás skrátka neprestane ohromovať. Nenechajte sa ničím obmedzovať, s týmto prístrojom zvládnete aj tie najnáročnejšie dni vďaka jeho odolnému hliníkovému telu, podsvietenej klávesnici, rekordnej výdrži batérie, funkcii rýchlonabíjania HP Fast Charge a bleskurýchlemu procesoru Intel Core. Pridajte ultra tenký, takmer bezrámčekový dizajn, možnosť použitia Windows Ink s perom a máte dokonalý stroj pre kreatívneho používateľa. Duálne reproduktory HP, funkcia HP Audio Boost a profesionálne vyladenie od spoločnosti Bang & Olufsen už predstavujú len dokonalú bodku. Luxusný darček doladí kožené puzdro a bezdrôtová myš HP Spectre 500, ktorú pri nákupe dostanete zdarma.

Ceny začínajú od 1 168,99 eura.

Viac informácií nájdete na www.HPobchod.sk/hp-spectre-x360

Ak hľadáte vhodnú alternatívu na študijné alebo pracovné účely, určite siahnite po rade HP Pavilion. Tento multimediálny notebook je dokonalou kombináciou výkonu a elegancie. Ponúka precízne spracovanie, pekný dizajn a niekoľko farebných variantov. Vďaka výdrži batérie a rýchlemu dobitiu budete mať dostatok energie po celý deň. Je ľahký a ľahko sa prenáša. O zvuk sa starajú výkonné reproduktory značky B&O.

Ceny začínajú od 429 eur.

Viac informácií nájdete na www.HPobchod.sk/pavilion

Pre všetkých, ktorí chcú uchovať svoje spomienky nielen digitálne, je skvelým tipom HP Sprocket. Vrecková tlačiareň vytlačí okamžite akúkoľvek fotku priamo z mobilu alebo tabletu rovnako ľahko, ako by ste ju zdieľali na sociálnych sieťach. V aplikácii môžete fotky upravovať pomocou filtrov, rámčekov, emotikonov, nápisov a pod. A vytlačenú fotku možno vďaka špeciálnemu fotopapieru kamkoľvek nalepiť ako samolepku. Táto tlačiareň môže byť navyše všade s vami, pretože nie je o nič väčšia ako váš telefón.

Tlačiareň HP Sprocket s 10 ks fotopapiera teraz kúpite za akčnú cenu 115 eur, balíček s 20 ks fotopapiera na doplnenie potom za 12 eur.

Viac informácií nájdete na www.HP.sk/sprocket

Šikovná tlačiareň do domácnosti HP DeskJet Ink Advantage z radu 3700 urobí radosť vašim blízkym nielen vďaka dizajnu, ale tiež svojou praktickosťou. Zvládne tlač, skenovanie aj kopírovanie, vďaka svojej veľkosti sa bez problémov všade zmestí a navyše výborne vyzerá. Vybrať si môžete zo šedého, tyrkysového a červeného variantu. A vďaka bezdrôtovému pripojeniu ju môžete používať v podstate z akéhokoľvek mobilného zariadenia.

Tlačiareň DeskJet Ink Advantage 3700 kúpite za 59 eur.

Viac informácií nájdete na www.HPobchod.sk/dj3700

Značky: