Tak čo dať svojmu partnerovi či sebe pod stromček? Niečo na voľné chvíle, pričom sa dá dobre uvoľniť. Lego vyrába stavebnice aj pre dospelých a sú orientované na vozidlá, umenie a design, filmy alebo hry.

JAZDA VÁŠHO ŽIVOTA

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 (42143)

Vydajte sa na vyhliadkovú trasu, vstúpte do zóny úplnej pozornosti s novou stavebnicou Technic Ferrari Daytona SP3. Táto súprava obsahuje autentickú 8-stupňovú sekvenčnú prevodovku s páčkovým radením a je vybavená logom Ferrari a ďalšími ikonickými detailmi. Tento model v mierke 1:8 má 3 778 dielikov.

LEGO ICONS Vespa 125 (10298)

Toto je skutočná talianska ikona. Klasický model Vespa zo 60. rokov minulého storočia s touto 1 106-dielnou súpravou obsahuje funkčné riadenie a štýlové doplnky.

LEGO Technic BMW M 1000 RR (42130)

Táto súprava funkčnej motorky je vyvinutá v spolupráci s BMW a tímom LEGO Technic a obsahuje aj trojstupňovú prevodovku, odpruženie a štvorvalcový motor. Súčasťou je aj stojan.

ZARUČENE NEZVÄDNE A BUDE VYZERAŤ NAVŽDY SKVELE

LEGO ICONS Orchidea (10311)

Táto súprava zodpovedá skutočným orchideám s piatimi listami na základni a dvoma putujúcimi vzdušnými koreňmi na vytvorenie autentickej expozície. Prispôsobte si stonky, kvety a listy podľa svojho vkusu a môžete rozšíriť svoju zbierku o ďalšie súpravy z Botanickej kolekcie LEGO.

LEGO ICONS Kytička (10280)

Dávať a prijímať krásne kvety je radosť. Táto kvetinová kytica prináša pestrú prehliadku farieb a zaujímavých tvarov, inšpirovanú skutočnými kvetmi, ako sú ruže, maky, astry, sedmokrásky a trávy. Keď budete s kyticou hotoví, môžete si ju vystavte v miestnosti.

OVERTE SI SVOJU TVORIVOSŤ

LEGO Star Wars Helma Luka Skywalkera (Red Five) (75327)

Prebuďte v sebe tvorivú silu a užite si stavanie prvej helmy hrdinu z kolekcie LEGO Star Wars. Tento zberateľský model Lukovej ikonickej helmy je výrazným výstavným kúskom.

LEGO Star Wars Helma Mandaloriana (75328)

Vzdajte hold legendárnemu lovcovi odmien s touto 584-dielnou replikou Mandalorianovej helmy z kociek LEGO a stojanom. Je to ďalší model ikonickej helmy.

VYDAJTE SA NA DOBRODRUŽSTVO

LEGO Harry Potter Rokfortská výbava – zberateľská edícia (76391)

Užite si zbierku magických suvenírov z kúzelníckeho sveta Harryho Pottera. Tento model obsahuje ikonické artefakty, od Harryho prútika a okuliarov, sovy Hedvigy, pozvánky do Rokfortu až po 3 zlaté minifigúrky pre zberateľov.

LEGO Harry Potter Rokfortský expres – zberateľská edícia (76405)

Najkultovejšie vozidlo zo sveta čiar a kúziel. Pripravte sa na cestu s touto autentickou súpravou, ktorá meria viac ako 118 cm na dĺžku. Slávna červená lokomotíva, vagón na uhlie a súprava 20 LEGO minifigúrok nemôže chýbať.

PRE FANÚŠIKOV HERNÝCH SVETOV

LEGO ICONS Atari 2600 (10306)

Súprava na vlnách nostalgie. Vydajte sa na cestu do 80. rokov s touto replikou konzoly, hernými kazetami, ovládačom a miniscénami zostavenia príbehu. Objavte 3 najobľúbenejšie hry Atari Asteroids, Adventure a Centipede.

LEGO Horizon Forbidden West: Tallneck (76989)

Postavte si model ikonického stroja z hry Horizon Forbidden West – tallnecka. Zachytíte autentické detaily stroja z komunikačnej triedy počnúc jeho hladkou hlavou v tvare disku až po jeho dlhé, chudé nohy. Táto súprava obsahuje stojan so známymi detailmi krajiny Horizon vrátane tehlovej brezy, vysokej trávy a hrdzavého reflektora s vínnou révou omotanou okolo.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.