Filmy môžete bezplatne sledovať až do 19. januára 2023.

Telekom si pripravil vianočnú akciu pre zákazníkov, ktorí majú aktivovanú televíziu Magio GO ako samostatnú službu vo verzii S, M, L alebo XL. Tí si môžu od 20. decembra do 19. januára 2023 pozrieť desiatky českých, slovenských i zahraničných filmov zdarma. Používatelia si ich môžu pozrieť kedykoľvek, k dispozícii sú vo videopožičovni.

Medzi filmami, ktoré sú k dispozícii bezplatne, sú známe klasiky ako Vrchni, prchni!, Vesničko má středisková, Traja veteráni, Tri oriešky pre Popolušku, Soľ nad zlato, Sněženky a machři, S tebou mě baví svět, Princ a Večernice, Perinbaba či Dobrý voják Švejk. Zo zahraničnej produkcie sú k dispozícii dva diely série After či Hriešny tanec.

V ponuke sú aj novšie tituly ako Čertí brko, Hodinárov učeň, Hodinový manžel, Krídla Vianoc, Padesátka, Špindl či Šťastný nový rok. Ako už bolo spomenuté, akcia sa týka iba zákazníkov so samostatnou službou Magio GO. Pokiaľ máte Magio GO ako doplnok k službe Magio TV, resp. Magio GO Benefit k mobilnému paušálu, tých sa vianočná akcia netýka.

Telekom takisto umožní jednoduchší a rýchlejší prístup k bezplatným filmom cez playlist v EPG (elektronickom programovom sprievodcovi). Ten bude k dispozícii na pozícii číslo 3. Mnohí používatelia totiž nie sú zvyknutí na prístup cez videopožičovňu, takže operátor ich chce upozorniť na vianočnú akciu takýmto spôsobom.

Podstatnou informáciou, ktorá súvisí so službou Magio GO je novinka, že od 1. decembra 2022 majú zákazníci služby Magio GO v cene služby aj Magio GO Archív Premium. Noví zákazníci dostávajú službu automaticky, existujúcim zákazníkom bol postupne aktivovaný, ak službu archívu nemali, resp. zvýšený profil na úroveň Premium.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit