Vianočné dvojičky budú k dispozícii od 15. novembra.

O2 oznámilo ďalšiu časť svojej vianočnej ponuky. Od 15. novembra 2021 do 31. januára 2022 (resp. do vypredania zásob) si budete môcť zakúpiť dve zariadenia za cenu jedného. Operátor pripravil celkovo šesť vianočných dvojičiek, z ktorých si budete môcť vybrať a to konkrétne:

  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G + Samsung Galaxy A32 5G
  • Xiaomi 11 Lite 5G NE + Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light
  • Xiaomi 11 Lite 5G NE + POCO M3 Pro 5G
  • Motorola Edge 20 Lite + Motorola Moto G50 5G
  • Realme GT Master Edition 5G + Realme Watch S
  • TCL 20R 5G + TCL MOVETIME Family Watch 40

Vianočné dvojičky budú môcť využiť noví aj existujúci zákazníci O2 SMART Paušálov a O2 Dát. Funguje to tak, že dvojicu vybraných zariadení získate za cenu prvého. Druhé zariadenie bude v plnej sume kompenzované Vianočným extra bonusom na zariadenie.

Ponuku všetkých šiestich vianočných dvojíc nájdete od pondelka 15. novembra na webe o2.sk/vianocne-dvojice. Zariadenia si budete môcť zakúpiť v e-shope operátora aj na predajniach.

Dvojnásobné dáta do konca januára 2022 zadarmo

Súčasťou vianočnej ponuky O2 sú takisto dvojnásobné dáta k vybraným O2 SMART Paušálom. Operátor oznámil túto ponuku už v septembri.

Funguje to tak, že aktuálne si môžete bezplatne aktivovať balíček extra dát k Modrému, Striebornému a Zlatému O2 SMART Paušálu:

  • Modrý O2 SMART Paušál ponúka s extra balíčkom celkovo 2 GB dát
  • Strieborný O2 SMART Paušál ponúka s extra balíčkom celkovo 6 GB dát
  • Zlatý O2 SMART Paušál ponúka s extra balíčkom celkovo 20 GB dát

Zvýšený objem dát je do konca januára 2022 dostupný zadarmo, následne bude k dispozícii za extra poplatok vo výške 1 eur (modrý), 2 eur (strieborný), resp. 3 eur (zlatý paušál). Balík extra dát je možné aktivovať prostredníctvom aplikácie Moje O2 alebo v zákazníckej zóne na webe O2.

Do 31. januára 2022 bude aktivácia a využívanie balíka bezplatné. O jeho spoplatnení bude operátor informovať prostredníctvom SMS správy 3 dni pred a tiež v deň vypršania platnosti nulovej sumy za balík.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit