Antik má bohaté portfólio produktov.

Slovenský telekomunikačný operátor Antik ponúka okrem telekomunikačných služieb aj vlastné produkty, ktoré sú zamerané na pohodlnejšie sledovanie televízneho vysielania či zabezpečenie domácnosti. V jeho portfóliu však nájdete aj unikátnu elektrickú kolobežku.

Set-top box a živé TV vysielanie, ktoré si môžete zobrať všade so sebou

Antik TV Box Nano 3 je set-top box, vďaka ktorému si môžete užiť pohodlné sledovanie služby Antik TV na televíznej obrazovke. Zariadenie podporuje prehrávanie obsahu v rozlíšení až 4K s podporou HDR a k svojmu fungovaniu vyžaduje pripojenie do internetu cez Wi-Fi alebo pomocou LAN kábla. S televízorom či inou obrazovkou sa prepojí pomocou HDMI. Praktické je, že set-top box funguje všade tam, kde je dostupné pripojenie do internetu a to bez ohľadu na poskytovateľa. Prehrávač má kompaktné rozmery, jednoducho ho tak môžete so sebou zobrať na chatu alebo dovolenku.

Antik TV Box Nano 3 ponúka v kombinácii so službou Antik TV živé vysielanie viac ako 100 TV kanálov a 20-dňový TV archív. K dispozícii sú aj doplnkové služby ako YouTube, Počasie, nahrávanie, timeshift, prehrávanie multimédií atď. Službu Antik TV môžete využívať celkovo až na 5 mobilných zariadeniach a 2 set-top boxoch, takže televízne vysielanie môžete sledovať prakticky všade a bez ohľadu na zariadenie.

Cena samotného boxu je 89 eur s DPH, súčasťou základného balenia je 6-mesačné predplatné služby Antik TV. Tá je spoplatnená mesačným poplatkom vo výške 7,90 eur mesačne a môžete ju využívať na celom svete, resp. 3,90 eur mesačne pre zľavnenú verziu služby, ktorá funguje iba na území SR. Ďalšie informácie nájdete na webovej stránke www.antiktv.sk.

Antik TV Box Nano 3

Hybridný satelitný set-top box s takmer 200 TV kanálmi

Pokiaľ preferujete sledovanie televízie cez satelit, do pozornosti dávame unikátny hybridný satelitný set-top box Antik NANO 3S s televíznym archívom. Ten je určený predovšetkým pre satelitnú televíziu AntikSAT s takmer 200 kanálmi, niektorými v HD kvalite. Jeho súčasťou je tiež Antik dekódovacia karta za zvýhodnenú cenu.

Set-top box umožňuje prijímať satelitné vysielanie DVB-S2, podporuje však aj príjem TV vysielania cez internet. Vďaka tomu kombinuje výhody satelitnej a internetovej TV v jednej službe, takže nechýba 14-dňový TV program, TV archív s takmer 1100 titulmi, funkcie nahrávanie a timeshift a tiež aj prístup k mobilnej televízii pomocou aplikácie Antik TV GO. Zariadenie tiež umožňuje pridávanie vlastných TV kanálov a prehrávanie multimédií.

Cena set-top boxu je 99 eur s DPH, služba AntikSAT je dostupná od 0,99 eur mesačne. Ďalšie informácie nájdete na www.antiksat.sk.

Antik NANO 3S

 

Praktická interiérová kamera

Antik SmartCam SCI 15 je praktická interiérová Wi-Fi kamera. Nájde uplatnenie v domácnostiach a tiež pomôže malým podnikateľom mať prehľad o tom, čo sa deje v ich prevádzkach, kanceláriách či predajniach. Kamera má HD rozlíšenie (1,3 Mpx/720p) a šírku záberu 72°. Užitočné je, že kameru si môžete natočiť presne tam, kam potrebujete. Umožňuje totiž horizontálne otáčanie v rozsahu 0-355° a až 90° náklon.

Kameru je možné ovládať pomocou aplikácie AntikCam, dostupná je aj v slovenskom jazyku. Mobilná aplikácia takisto umožňuje vzdialenú kontrolu kamery a to vrátane obrazu aj zvuku. Praktická je funkcia dvojcestného audia, vďaka nej je možné rozprávať aj počúvať na oboch stranách. Záznamy z kamery sa ukladajú na microSD kartu s kapacitou 8 až 64 GB, k dispozícii je aj platené cloudové úložisko. Kamera podporuje aj posielanie upozornení na smartfón, pokiaľ rozpozná pohyb.

Antik SmartCam SCI 15 umožňuje snímanie v tme až do 10 metrov a obraz z nej môžete zdieľať až na 7 zariadeniach súčasne. Vďaka tomu je vhodná na dohľad nad prázdnym domov a bytom alebo nad chorým členom domácnosti či ako video-pestúnka. Jej cena je 99,90 eur s DPH, zákazníci Antik Telecomu môžu získať 15% zľavu. Ďalšie informácie a ďalšie bezpečnostné kamery, aj do exteriéru, nájdete na webe www.antik.sk/smart-world.

Antik SmartCam SCI 15

Unikátna elektrická kolobežka

Toto je skutočná špecialita v portfóliu Antiku. Antik SmartCity E-kolobežka je elektrická kolobežka s hliníkovou skladacou konštrukciou v dizajnovom prevedení. Ponúka predné a zadné LED osvetlenie, Bluetooth reproduktor pre prepojenie so smartfónom a mechanickú a elektrickú brzdu. Zabudovaný displej zobrazuje dôležité informácie a stav batérie.

Základom kolobežky je kvalitný nemecký motor značky Bosch s 3 stupňami rýchlosti. Antik SmartCity E-kolobežka dosahuje rýchlosť až 25 km/h, má výkon 250 W. Jej hmotnosť je 13 kg, používať ju môžu používatelia s hmotnosťou do 120 kg. Kolobežka využíva značkové batérie LG, nabíja sa 3,5 hodiny.

V porovnaní s objednaním kolobežky zo zahraničia poteší Antik SmartCity E-kolobežka aj 2-ročnou zárukou a servisom priamo na Slovensku. Kolobežka od Antiku je dostupná v striebornej, červenej a modrej farbe. Jej cena je 569 eur s DPH, zákazníci Antik Telecomu získajú 10% zľavu.

Antik SmartCity E-kolobežka

Prečítajte si aj:

Interiérové kamery ANTIK do každej domácnosti a kancelárie

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit