Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Opäť prichádza čas, kedy všetci premýšľajú o tom, akým darčekom potešiť svojich blízkych. Vďaka značkám Aprilia, Moto Guzzi a Vespa, zastupovaných spoločnosťou Faber Moto, nájde inšpiráciu každý nadšenec motoriek. Či už chcete urobiť radosť praktickým alebo štýlovým doplnkom na skúter Vespa, alebo značkovým oblečením či novou prilbou pre motocykle Aprilia a Moto Guzzi, z bohatej ponuky príslušenstva si určite vyberiete.

APRILIA

Značka z Noale je symbolom prémiových športových motocyklov a jej logo bude na tričku či mikine hrdo nosiť každý fanúšik. Preto je na jej oblečení natlačený skutočne veľký nápis Aprilia. Zostáva už iba vybrať si farbu a správnu veľkosť.

Tričko APRILIA

V tričku zo 100% bavlny urobíte dojem všade – v depe pri okruhových dňoch, na zraze, ako je napríklad tradičná Aprilia What the Fun Ride alebo aj pri prechádzke po ulici. „Be a racer!“

Farby: čierna, šedá červená

Veľkosti: S-3XL

Cena: 45 €

Mikina na zips APRILIA

Elastický pás a manžety, kapucňa s červenou šnúrou a samozrejme veľké logo Aprilia na chrbte! Mikina zo 100% bavlny nielen zahreje, ale aj všetkým ukáže, pre akú značku bije vaše srdce.

Farby: čierna, šedá, červená

Veľkosti: S-3XL

Cena: 99 €

Termoska a hrnček APRILIA

Svoj obľúbený nápoj si môžete doma vychutnať zo štýlového hrnčeka Aprilia, ale aj vonku z čiernej fľaše s logom Aprilia.

Cena hrnčeka: 19 €

Cena termosky: 29 €

MOTO GUZZI

V Mandello del Lario sa motocykle s orlom v znaku vyrábajú už neuveriteľných 100 rokov, a tak významný míľnik si každý fanúšik značky Moto Guzzi určite rád pripomenie a to nielen tento rok. Výberom darčeka z pamätnej kolekcie preto nemôžete urobiť chybu.

Mikina na zips Centenario

Štýlová a pohodlná mikina s kapucňou, elastickým materiálom v páse a na manžetách a logom „100th Anniversary“ sa hodí pre každú neformálnu príležitosť.

Veľkosti: S-3XL

Cena: 129 €

Tričko Centenario

100% bavlnené tričko s krátkym rukávom, priliehavým strihom a dokonalým štýlom Moto Guzzi. Vrátane loga „100th Anniversary“, dostupné v dvoch farebných kombináciách.

Farby: zelená, šedá

Veľkosti: S-3XL

Cena: 49 €

Jet prilba Centenario

Otvorená prilba so vstavanou slnečnou clonou sa dokonale hodí ku každému modelu Moto Guzzi. Logo „100th Anniversary“ na zadnej strane, zapínanie na račňu a priedušný interiér.

Veľkosti: XS-XL

Cena: 239 €

Opasok Centenario

Opasok z pravej kože s logom Moto Guzzi a „100th Anniversary“ nesmie chýbať vo výbave žiadneho Guzzistu. Dodáva sa vrátane reprezentatívneho obalu.

Cena: 75 €

Kľúčenka Centenario

Na čo iné pripevniť kľúčik od Moto Guzzi, ak nie na ten správny prívesok? Pravá koža, leštený krúžok a samozrejme logá Moto Guzzi a „100th Anniversary“.

Cena: 29 €

VESPA

Príslušenstvo kultovej talianskej značky nie sú len obyčajné doplnky. Reprezentujú životný štýl, ktorým sa každý správny Vespista rád pochváli, aj keď práve nesedí na svojom milovanom skútri. Pod vianočným stromčekom ho tak môžete potešiť nielen novou prilbou, ale aj módnym svetrom, šiltovkou, hrnčekom alebo kľúčenkou.

Bezpečnosť predovšetkým

Kolekcia prilieb Vespa ponúka široký výber kvalitných integrálnych aj otvorených modelov, vrátane špeciálnych edícií zladených farebne aj graficky s príslušnými skútrami. Iba tento rok si však môžete zaobstarať aj výročný model k 75. výročiu značky.

Prilba Vespa „75th Anniversary“

Jet prilba s tromi cvočkami v špeciálnej výročnej grafike má efektné chrómované lemovanie, škrupinu z ABS plastu, príjemný priedušný interiér a praktické zapínanie na račňu.

Veľkosti: XS-XL

Cena: 289 €

Talianska móda

Svojou láskou k talianskej značke sa každý rád pochváli aj vo voľnom čase. Podobne ako pri prilbách, aj ponuka oblečenia Vespa každoročne zahŕňa špeciálne kolekcie.

Tričko Vespa „75th Anniversary“

100% bavlnené tričko s logom Vespa na hrudníku, prúžkami na lemoch rukávov a golieri a s veľkým číslom 75 nesmie chýbať v šatníku žiadneho Vespistu.

Veľkosti: S-3XL

Cena: 45 €

Mikina Vespa 75th Anniversary

Elegantná 100% bavlnená pletená mikina so žltým lemovaním má elastické manžety a pás. Zdobí ho decentné logo Vespa na chrbte a číslo 75 na hrudníku.

Veľkosti: S-3XL

Cena: 95 €

Ďalšie drobné darčeky

V kolekcii Vespa „75th Anniversary“ ďalej nájdete napríklad šiltovku, hrnček, kľúčenku, nákupnú tašku alebo plechovú ceduľku do garáže či obývačky.

Cena šiltovky: 29 €

Cena kľúčenky: 12 €

Cena hrnčeka: 19 €

Cena nákupnej tašky: 25 €

Cena plechovej tabule: 25 €

Tieto darčeky určite potešia fanúšikov motoriek Piaggio Group a nájdete ich v autorizovanej dealerskej sieti Aprilia, Moto Guzzi a Vespa.