Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Televízie sú neoddeliteľnou súčasťou našich životov a dokážu vytvoriť jedinečnú atmosféru modernej domácnosti.

Každý rok sa zlepšujú technológie, ktoré majú za cieľ sprostredkovať divákovi ten najautentickejší zážitok. Rovnako sa aj zväčšujú obrazovky, aby celkový dojem ešte umocnili. Postupne sa tak prakticky vytráca rozdiel medzi návštevou kina a sledovaním televízie z pohodlia domova. Prinášame vám pár tipov, ako môžete naplno využiť váš televízor v zimných mesiacoch.

Popoluška ako na striebornom plátne

Vianočné sviatky trávime v rodinnom kruhu a rovnako ako cukrovinky k nim neodmysliteľne patrí aj spoločné sledovanie rozprávok. Na sviatky by nám asi ani nenapadlo vyraziť do kina. Domáca atmosféra je nenahraditeľná a v dnešnej dobe navyše televízie nemusia v porovnaní s kinom znamenať kompromis. Najnovšie technológie sprostredkujú veľkolepý filmový večer aj v pohodlí vašej obývačky. Nové OLED televízory ľahko dokážu prispôsobiť svoj obraz slnečnému i veľmi tmavému prostrediu. Tak vás už nič neobmedzuje užiť si maximálny filmový zážitok. Stačí si vybrať v programovej ponuke, pripraviť cukrovinky alebo popcorn a filmová jazda sa môže začať.

Čo s načatým zimným večerom?

Prechádzky v prírode s rodinou sú skvelý program na zimné víkendové popoludnie. Sychravé počasie v pestrofarebnej alebo snehobielej krajine má svoje čaro. Keď sa po príchode domov začne stmievať, chýba už len kakao alebo horúci čaj. Potom si odpočinok s blízkymi naplno vychutnáte  pri spoločnom sledovaní filmu.

Ako si najlepšie užiť fascinujúce dokumenty z celého sveta, obľúbené seriály a veľkolepé filmy? Odporúčame nové OLED televízory s podporou režimu Filmmaker Mode. Luxusný zvukový systém a dokonalý obraz vyladený podľa hollywoodskych meradiel vám garantuje skvelý a hlavne rýdzo autentický zážitok. Precestujte celý svet a prežite príbehy v koži svojich filmových hrdinov z pohodlia domova. Tak čo si pustíme?

Párty (nielen) na Silvestra

Nasajte atmosféru tých najlepších festivalov a koncertov z pohodlia domova. Preneste sa priamo pod pódium, na ktorom hrá váš obľúbený interpret, a pretancujte sa až do rána. Moderné televízory majú skvelé zvukové systémy Dolby Atmos, ktoré vám zaistia vskutku exkluzívny hudobný zážitok. Zvuk vás obklopí zo všetkých strán a vtiahne rovno do kotla. Kvalitný obraz zaistí strhujúce divadlo, vďaka ktorému si po každom hudobnom videoklipe budete chcieť ísť po autogram.

 TIP: Pokiaľ si chcete zaobstarať televízor, ktorý zvládne sprostredkovať jedinečný zážitok, tak si určite zaobstarajte vlajkový model televízora Panasonic HZ2000. Ako jediný OLED televízor na svete podporuje Dolby Vision IQ aj Filmmaker Mode. Máte teda istotu, že obraz bude vždy v tej najlepšej kvalite. Inteligentný senzor reaguje na zmenu okolitého svetla a dynamicky prispôsobuje obraz pre ešte lepší zážitok. Funkcia Dolby Atmos zaručí ten najreprezentatívnejší zvuk, ktorý vás vtiahne do deja.

Model HZ 2000 je k dispozícii s uhlopriečkami: 65” za 95 990 CZK/3 509 EUR; 55” za 72 990 CZK/2 669 EUR

SKYLINK NA 3 MESIACE ZADARMO: Až do 23. decembra 2020 môžete k nákupu nového televízora Panasonic získať na 3 mesiace zadarmo službu Skylink Live TV. Viac o akcii

Značky: