Phone Bed je miniatúrna posteľ, ktorá po celodennej námahe umožní vášmu telefónu zaslúžene a pohodlne odpočívať.

Venujete svojmu smartfónu viac času ako priateľom či blízkym? Pravidelne pozeráte na jeho displej tesne pred spánkom, aj hneď ráno po prebudení? Kontrolujete minimálne raz za pol hodinu zmeškané notifikácie zo sociálnych sietí, alebo komunikačných aplikácií? Ak ste aspoň na jednu z otázok odpovedali kladne, mali by ste sa určite zamyslieť nad kúpou postele Phone Bed. Veď predsa aj váš miláčik má právo na oddych po náročnom dni plnom telefonátov, správ, prehrávaní hudby a videí či browsovaní po webe.

Môžete si ju zakúpiť prostredníctvom portálu Thrive Global len za 100 dolárov a posteľ má okrem estetického, aj praktický rozmer. Váš smartfón v nej môžete počas noci nabíjať. Pokiaľ máte v domácnosti viacero telefónov, o to lepšie. Phone Bed dokáže súčasne nabíjať až 10, nehovoriac o tom, že čím ich bude vedľa seba spokojne vylihovať viac, tým im bude veselšie.

Pohodlná saténová obliečka je navyše vhodná na dokonalé očistenie displeja od odtlačkov prstov a iných nečistôt, čo by malo byť spolu s korpusom zhotoveným z masívneho dreva skutočnou zárukou kvalitného spánku. Malým mínusom je, že výrobca nemyslel na návštevy a posteľ nie je rozkladacia. Pochvala mu však patrí za to, že využil priestor pod matracom na odkladanie a nabíjanie tabletu.

Ako celý proces uspávania môže vyzerať, si môžete pozrieť na inštruktážnom videu nižšie. My odporúčame doplniť o prečítanie krátkej rozprávky, zapnutie relaxačnej uspávacej hudby a samozrejme by nemala chýbať ani pusa na dobrú noc 🙂

 

 

 

 

 

Značky: