Hra My Tamagotchi Forever bude dostupná na stiahnutie počas budúceho roka.

Pokiaľ ste sa koncom 90-tych rokov minulého storočia neodsťahovali dočasne na Mars, pravdepodobne vám pojem Tamagotchi netreba predstavovať. Fenomén elektronických domácich maznáčikov, ktorí žili v malom okrúhlom elektrickom zariadení a pravidelne pípali, aby ste ich umyli, nakŕmili alebo sa s nimi pohrali, zasiahol aj Slovensko. Určite si pamätáte na množstvo medializovaných príbehov o tom, ako boli Tamagotchi zakázaní v školách a ako elektronické zvieratká prežili víkendovú starostlivosť u pani učiteľky, ktorá zariadenie zabavila.

Tamagotchi teraz ohlasujú veľký návrat. Vo forme mobilnej aplikácie My Tamagotchi Forever budú dostupní už budúci rok – prípadne, ak žijete v Kanade, môžete si hru stiahnuť už teraz. Hra bude dostupná zadarmo s mikrotransakciami a jej koncept bude veľmi podobný pôvodným Tamagotchi hračkám. O virtuálne zvieratá sa budete musieť starať, kŕmiť ich, umývať a zabávať.

Herný dizajn však bude obsahovať aj niekoľko nových prvkov, ktoré sú známe zo série Animal Crossing. Znamená to, že Tamagotchi sa budú môcť prechádzať po virtuálnom meste a kamarátiť sa s inými zvieratkami. Pozrite si oficiálne video:

Aplikácia My Tamagotchi Forever bude dostupná na stiahnutie z obchodu App Store pre iOS a Google Play pre Android. Hra je už dostupná v obchode, avšak aktuálne je sprístupnená iba pre používateľov s kanadským účtom. Keď ju výrobca sprístupní globálne, budete si ju môcť stiahnuť z nasledujúcich odkazov:

Google Play
App Store

Prečítajte si aj:

Zaspomínajte si s TOUCHIT: Motorola D160 (MG1-4C11)

 

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit