Pre Televízne noviny na Markíze sme hovorili o tom, ako postupuje vývoj v oblasti prania. Predstavili sme pritom zariadenie, ktoré sa nazýva LG Styler. Vyzerá síce skôr ako chladnička, ale je to niečo ako „občerstvovač“ odevov. Predstavte si, že máte spotení tričko, pokrčené sako alebo od dažďa zmoknutý kabát.  Presne na tieto veci je LG Styler určený. Nie, nevyčistí zašpinené tričko, stopy po blate na ňom ostanú. Ale zmizne z neho pach a pekne vonia. A má aj mobilnú aplikáciu na doplňovanie čistiacich programov.

LG-Styler-2_nowat

Pokrčené sako naozaj vyhladí, poradí si aj s nohavicami, dokonca na nich vytvorí niečo ako puky. Zmoknutý kabát nebude smrdieť ale voňať a LG Styler si výborne rozumie s plyšovými hračkami.

Ďalej sme v relácii hovorili o práčke Samsung AddWash. Tá umožňuje po jej spustení pridať napr. zabudnutú ponožku a tiež sa dá ovládať pomocou mobilnej aplikácie.

VIDEO touchIT: Práčka s doplňovaním bielizne počas prania už má mobilnú aplikáciu

Spomenuli sme aj niekoľko trendov v súvislosti s automatickou diagnostikou zariadení a objednaním servisného technika, ktorý príde aj s konkrétnou súčiastkou.

Pozrite si náš vstup celý.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.