Pero je prepojené s mobilnými zariadeniami a funguje aj ako myš alebo headset.

Väčšina stylusov funguje iba vtedy, ak sa nim dotýkate dotykovej obrazovky alebo špeciálnej plochy. Phree však môžete používať kdekoľvek a akokoľvek. V prípade potreby sa jeho hrotom môžete dotýkať aj kože a takýmto spôsobom tvoriť poznámky.

Stylus je vybavený aj malým dotykovým displejom

Stylus je vybavený aj malým dotykovým displejom

Zariadenie využíva laserový senzor na zistenie svojej aktuálnej polohy, resp. na sledovanie pohybu. Vďaka tomu zaznamenáva, čo používateľ píše alebo kreslí, na akomkoľvek povrchu. Phree komunikuje s mobilnými zariadeniami pomocou Bluetooth rozhrania a do telefónu či tabletu odosiela dáta. Stylus však funguje aj v kombinácii s PC a vybranými televízormi. Komunikácia cez Bluetooth takisto umožňuje využiť zariadenie vo funkcii myši alebo headsetu.

Atypický stylus chce uspieť prostredníctvom portálu Kickstarter. Záujemcovia ho momentálne môžu získať za cenu od 168 dolárov + 20 dolárov poštovné. Produkt má prísť na trh v apríli budúceho roka.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit