Aby toho nebolo málo, obsahuje zabudovanú externú batériu, ktorá nabíja aj iPhone aj slúchadlá.

Na portáli Kickstarter sa objavil atraktívny produkt, za ktorým stojí Eric Migicovsky. Ten si v minulosti podmanil Kickstarter svojimi hodinkami Pebble, ktoré medzičasom kúpila firma Fitbit. Jeho nový nápad síce nespôsobí taký ošiaľ ako inteligentné hodinky, avšak musíme uznať, že obal PodCase má svoje čaro. Ocenia ho najmä milovníci značky Apple, ktorí majú doma najnovší iPhone aj bezdrôtové slúchadlá AirPods.

PodCase kombinuje tri základné funkcie. Funguje ako ochranný obal pre iPhone, držiak pre slúchadlá AirPods a zdroj energie aj pre smartfón aj pre slúchadlá. Súčasťou obalu je 2500 mAh batéria, ktorú je možné kedykoľvek nabíjať pomocou USB-C kábla. Takže ak máte aj nový MacBook, vystačíte si iba s napájacím adaptérom s touto koncovkou.

Obal PodCase je aktuálne dostupný na Kickstarteri za cenu 89 dolárov + 10 dolárov za poštovné a balné. Projekt zaujme svojim konceptom, netreba však zabúdať na to, že značne zväčší hrúbku telefónu a jeho nosenie vo vrecku nohavíc nemusí byť až tak pohodlné.

Zdroj: Kickstarter

Prečítajte si aj:

O bezdrôtové slúchadlá AirPods je obrovský záujem a je z nich podpultový tovar. Apple plánuje rozšíriť výrobu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit