Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

BMW Concept XM – vôbec prvý elektrifikovaný High Performance model od BMW M. Rozhovor s Domagojom Dukecom, šéfom BMW Design, a Frankom van Meelom, CEO pre BMW M, o tomto mimoriadnom koncepte automobilu, jeho dizajne a technických parametroch. Spoločne poskytnú malý pohľad do zákulisia. Sériovo vyrábané BMW XM bude uvedené na trh koncom roka 2022.

Na záver, inšpirujúce hudobné video spájajúce jedinečnú polohu filmovacieho miesta, expresívny tanec a mimoriadny koncept vozidla BMW Concept XM. 

Niektoré video a fotografické materiály z globálnej kampane premiér BMW Concept XM vznikli v Bulharsku. Väčšina fotografií bola vytvorená koncom leta 2021 v komplexe pomníka „Zakladatelia bulharského štátu“ (Създатели на българската държава), ktorý sa nachádza nad mestom Šumen na severovýchode Bulharska. Miesto bolo vybrané preto, lebo štýl impozantného betónového monumentu zodpovedá formám dizajnu koncepčného vozidla a pri súbore pôsobivých figúr zároveň umožňuje vytvárať ucelenú estetiku stredoveku, avšak rozbitú a modernizovanú najmä sviežou a neštandardnou farebnou interpretáciou. Týmto  bola dosiahnutá žiadaná moderná forma kubizmu…

Značky: