Má šikovný koncept.

Spontime nie je iba ďalšia tuctová sociálna sieť, ktorá sa snaží kopírovať úspech Facebooku. Táto aplikácia na to ide inak – používateľov sa snaží vytiahnuť od počítačov a mobilov a uľahčiť im stretávanie sa v reálnom svete. Na pive, na káve, v parku, vo fitku alebo v kine.

Koncept spočíva v tom, že používateľ si vytvorí nejakú udalosť, plán toho, čo chce robiť a ten môže zdieľať so všetkými priateľmi. Razom tak vidíte, kedy chcú ísť na kofolu vaši kamaráti a môžete sa k ním pridať. Jasné, udalosti ponúka aj Facebook, ale vytvárať udalosť v štýle „idem do kina, kto sa pridá“ a posielať pozvánky všetkým kamarátom je trochu nepraktické. V Spontime vytvoríte novú udalosť a vaši kamaráti ju sami uvidia.

Vytváranie udalosti totiž funguje rovnako ako publikovanie statusov na Facebooku. Môžete si zadefinovať súkromie príspevku a odfiltrovať tak kamarátov, s ktorými sa aktuálne nechcete stretnúť.

Koncept sociálnej siete Spontime chválime. Aktuálnym nedostatkom je používateľská báza. Aplikácia nie je natoľko známa, takže ju veľa vašich známych asi zatiaľ nepoužíva. To sa však môže zmeniť, appke držíme palce.

Spontime sťahujte z App Store a Google Play.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit