S procesormi Intel Core 6. generácie.

Acer Chromebook 14 for Work je prvý chromebook s procesormi Intel Core 6. generácie a odolnou konštrukciou, ktorá spĺňa požiadavky firiem aj vlády. Zariadenie ponúka 12-hodinovú výdrž a ochranné sklo Vibrant Corning Gorilla Glass. Toto sklo je prvýkrát použité v segmente notebookov práve v tomto zariadení a umožňuje použiť obrázky pri navrhovaní dizajnu horného krytu zariadenia pri zachovaní odolnosti voči poškriabaniu. Chromebook je takisto odolný voči poliatiu a pádom z výšky až 1,2 metra.

AcerChromebook-2-1

Acer má na trhu s chromebookmi výborné postavenie, je jednotkou na trhu. Nový 14-palcový Chromebook for Work je jeho najlepším zariadením v tejto kategórii. Zariadenie je kompatibilné s platformou Google Chrome for Work a zaujme kvalitou spracovania. 14-palcový displej s rozlíšením HD, resp. Full HD sa nachádza v konštrukcii s rozmermi 13,3-palcových notebookov. Hmotnosť zariadenia je 1,45 kg, hrúbka 22,4 mm. Ani v tomto prípade nechýba USB-C port a voliteľná dokovacia stanica.

AcerChromebook-3-1

Chromebook 14 poteší cenou, ktorá začína na úrovni 249 EUR. Zariadenie príde na trh v máji.

AcerChromebook-4-1

Na článku spolupracoval Ondrej Macko.

Prečítajte si aj:

Minúta po minúte: Next@Acer z New Yorku

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit