O službe Magenta 1 pre biznis sme už dnes písali priamo z jej predstavenia v budove Slovak Telekom.

Magenta 1 Biznis: Telekom predstavil Magentu pre firmy

Teraz pripájame doplnkové informácie a tiež video z jej predstavenia.

Telekom uvádza Magenta 1 Biznis, ktorá je vytvorená na podporu digitalizácie, zjednodušenie  tímovej spolupráce a zvýšenie  efektivity a bezpečnosti vo firmách. Magenta 1 Biznis prinesie rovnocennú kombináciu pevných, mobilných a cloudových služieb v jednom univerzálnom riešení.

Magenta 1 Biznis je postavená na troch základných pilieroch: Služby pre firmu, ponuka pre zamestnancov a doplnkové služby.

Magenta1-1

Spoľahlivé služby pre firmu

Základom ponuky je pevný Magenta Office Internet, ktorý zahŕňa záložný prístup cez 4G mobilnú sieť Telekomu. Voliteľná služba Cloud VPN umožní bezpečné dátové prepojenie pobočiek a mobilných zamestnancov.

Balíky pre všetky pozície, jednoduchá komunikácia v celej firme

Ponuka pre zamestnancov je kombináciou pevných a mobilných služieb Telekomu, ktorá je odstupňovaná podľa mobilných dát a objemu voľných minút. Dostupná je v piatich variantoch (Mini, Basic, Standard, Manager a VIP) podľa potrieb piatich skupín zamestnancov. Zákazníci si budú podľa potreby môcť uplatňovať aj zľavy na nákup mobilných zariadení.

Magenta1-2

Súčasťou služieb je okrem  je aj naďalej široká ponuka aplikácií – od bezpečnostného riešenia Eset Mobile Security, cez praktické cloudové riešenie Microsoft OneDrive, až po navigáciu Sygic.

Magenta1-5

Úplnou novinkou v ponuke je komunikačná platforma Magenta Connect, ktorá je automaticky súčasťou všetkých balíčkov služieb od Magenta 1 Mini až po Magenta 1 VIP. Ponúka simultánne zvonenie, praktickú aplikáciu pre mobilné zariadenia a PC, audio a video konferencie, jednoduché zdieľanie obrazovky, chat a bonusom je integrácia s Microsoft Outlook. Magenta Connect je dostupná pre počítače, tablety a smartfóny s operačnými systémami Windows, Mac OS X, Android aj iOS.

Magenta1-3

Bohatá ponuka doplnkových služieb

Medzi doplnkovými službami firmy nájdu napríklad MDM riešenie MobileIron Cloud, systém TelekomCloud Backup určený na bezpečné zálohovanie dát a ďalšie užitočné aplikácie pre prácu, bezpečnosť aj zábavu. V prípade potreby si zákazník môže doplniť neobmedzené volania aj do nižších programov.

Magenta1-6

 

 Magenta1

Mini

Magenta1

Basic

Magenta1

Standard

Magenta1

Manager

Magenta1

VIP

Mobilný internet200 MB2000 MB4000 MB6000 MB10000 MB
Neobmedzené volaniav rámci firmyTelekomSlovenskoSR a EÚSR, EÚ, Zóny  a 1
Voľné minúty v rámci SR, EÚ a  odchádzajúce volania zo susedných štátov50100250neobmedzenéneobmedzené
Prichádzajúce roamingové volania v EÚ50100250neobmedzenéneobmedzené
Neobmedzené SMS / MMS100 v rámci SR a EÚTelekomSlovenskoSR a EÚSR, EÚ, Zóny 0 a 1
Dátový roaming500 MB v Zóne 11000 MB         v Zóne 1 a 2
Volania z pevnej linky100 minNeobmedzene v SR a EÚ100 minNeobmedzene v  SR a EÚNeobmedzene v SR a EÚ
Eset Mobile Security
Sygic
OneDrive / Magio GOjedna zo služieb
Magenta Connect
Mesačný poplatok (bez DPH)13 €44 €43 €91 €134 €

Poznámka: Program Basic zahŕňa flat na volania z pevnej linky, čo je samo o sebe pomerne hodnotná služba.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.