Cenovo dostupný tablet Lenovo Tab2 A10-70 príjemne prekvapí širokými možnosťami zábavy. Disponuje Full HD IPS displejom, LTE pripojením, ktoré výrazne zlepšuje konektivitu, a technológiou Dolby Atmos, s výrazným zlepšením kvality prehrávania zvuku a to aj cez zabudované reproduktory. To všetko s výdržou batérie až 10 hodín.

Tablet s veľkým displejom, ktorý je tenký a ľahký, obsahuje viacero multimediálnych funkcií . Používatelia, ktorí tablet využívajú na oddych pri digitálnom obsahu, ocenia predovšetkým 10.1-palcový FHD IPS displej.

Lenovo_TAB+2+A10_Dark+Blue_Hero_02_nowatS hrúbkou len 8.9 mm a hmotnosťou len 509 gramov je Lenovo TAB 2 A10-70 praktickým a skladným spoločníkom pre cestovanie. S Android 4.4, 2 GB pamäťou a štvorjadrovým procesorom MediaTek s frekvenciou 1,5 GHz je tento tablet výkonnejší ako jeho predchodca vďaka LTE pripojeniu, dvojpásmovému Wi-Fi a 8-megapixelovému zadnému fotoaparátu. Prichádza v dvoch lákavých farebných variantoch: perleťová biela a polnočná modrá.

Lenovo_TAB+2+A10_Dark+Blue_Product+tour_01_nowatModel Lenovo TAB 2 A10 je dostupný napr. v sieti Orange Slovensko, zakúpiť sa dá online, ako aj na predajných miestach Orange. U mobilného operátora Orange si môžete aktivovať niektorý z balíkov Mobilného internetu s 2-ročnou viazanosťou a tablet môžete mať za sumu od 19 EUR s DPH.

TAB2-A10_Dark+Blue_Detail_01_nowat

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.