Telekom nám prezradil všetky detaily o zaradení najnovších produktov spoločnosti Apple do predaja.

Telekom bude na Slovensku predávať iPhone 8, iPhone 8 Plus aj iPhone X. Všetky telefóny bude ponúkať vo viacerých farbách a v oboch veľkostiach úložiska. Detaily nám prezradil Michal Korec z Telekomu – kompletné znenie jeho odpovedí nájdete v priloženom videu.

iPhone 8 a 8 Plus sa dostanú do predaja od 29. septembra. Predobjednávky sú už spustené, nájdete ich na webe Telekomu.

V prípade iPhone X budú predobjednávky štartovať 27. októbra, predaj sa spustí 3. novembra. Telekom zverejní ceny modelov X-ka pre jednotlivé paušály v dobe spustenia predobjednávok. V prípade všetkých iPhonov platí, že obslúži zákazníkov podľa dostupnosti skladových zásob.

Michal Korec tiež prezradil, že Telekom má veľký záujem o zaradenie inteligentných hodiniek Apple Watch Series 3 do svojej ponuky. Pre operátora je samozrejme atraktívna najmä LTE verzia hodiniek a nakoľko technológiu eSIM kariet podporuje už materský Deutsche Telekom, jej implementácia na Slovensku bude pravdepodobne iba otázkou času. Korec však neupresnil, či slovenský Telekom stihne zaradiť hodinky do ponuky do konca aktuálneho roka alebo až v tom nasledujúcom – ak vôbec.

Pozrite si rozhovor vo videu:

Prečítajte si aj:

Telekom spúšťa predobjednávky na iPhone 8 a iPhone 8 Plus

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit