Počas veľtrhu MWC 2016 v Barcelone predstavilo Lenovo aj niekoľko zaujímavých modelov od spoločnosti Motorola.

Smartfóny Moto X Force, Moto X Style, Moto X Play či Moto G vás ohúria svojím dizajnom, funkčnosťou, no predovšetkým odolnosťou.

Telefón Moto X Force sa práve vďaka kryciemu sklu ShatterShield môže pýšiť nerozbitným 5,4-palcovým displejom, pod ktorého odolnosťou sa podpísala aj P-OLED technológia. Displej je zložený z piatich vrstiev, ktoré ho ochránia pri pádoch. Moto X Force je charakteristický QHD rozlíšením, 8-jadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB RAM pamäťou, 32/64 GB rozšíriteľným úložiskom prostredníctvom microSD, 3800 mAh batériou s možnosťou rýchleho či bezdrôtového nabíjania. Cena za tento nezničiteľný mobil je 699€.

Ďalším vydareným modelom od firmy Lenova je smartfón Moto X Style. Na elegancii mu pridáva zakrivený zadný kryt a veľký 5,7-palcový displej. V jeho vnútri nájdeme Snapdragon 808, 3 GB pamäť,LTE pripojenie. Za operačný systém je použitý Android 6. Súčasťou telefónu sú zaujímavé detaily, ako napríklad Moto Assistant či Activ Display. Výnimkou nie je ani rýchle nabíjanie batérie Quick Charge, ktoré počas 15 minút dobije smartfón natoľko, že je ním následne možné až 8 hodín telefonovať. Cena za tento štýlový model sa pohybuje okolo 459€.

Nasledujúcim modelom z portfólia Moto je smartfón Moto X Play s veľkosťou displeja 5,5 palca, Full HD rozlíšením a výdržou batérie zhruba dva dni. Samozrejmosťou je tiež funkcia Quick Charge. Za výkonom telefónu stojí procesor Qualcomm 615, zatiaľ čo operačným systémom je najnovší Android s možnosťou rýchlej aktualizácie. Suma za model Moto X Play vychádza na 329€.

Posledným Moto telefónom od Lenova je smartfón Moto G tretej generácie. Model je charakteristický čipsetom Qualcomm Snapdragon 410, 5-palcovým HD displejom s ochranným sklom Gorilla Glass 3. Zariadenie je vodovzdorné a bez problémov vydrží v hĺbke 1 až 1,5 metra (IPX7). Cena tohto modelu začína na 179€.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.