ZTE je jedným z výrobcov smartfónov, od ktorého sa očakáva, že koncom tohto roka uvedie na trh zariadenie s fotoaparátom pod displejom. 

Ešte začiatkom roka sme mali možnosť vidieť koncepčný telefón od ZTE, ktorý má vo svojej výbave druhú generáciu fotoaparátu pod displejom. Avšak aj spoločnosť Visionox teraz predstavila svoj pokrok v oblasti OLED panelov. Novinka s najväčšou pravdepodobnosťou dorazí na pripravovaný telefón série ZTE Axon.

Na zverejnenom obrázku sa nachádza smartfón s displejom Visionox InV see Pro, ktorý má v strednej časti fotoaparát. Zobrazovací panel má nové a vylepšené usporiadanie pixelov pre lepšiu priepustnosť svetla a menšie zahmlievanie zabudovanej selfie kamery. Na pravej strane je pritom vidieť prototyp zariadenia ZTE s rovnakým panelom Visionox.

Visionox OLED

Zdroj: GSMArena

Leaker Digital Chat Station zdieľal informáciu, v ktorej obzrejmil, že ZTE sa chystá v blízkej budúcnosti uviesť na trh telefón s druhou generáciou fotoaparátov pod displejom. Veríme, že sa vďaka novému zariadeniu ZTE dočkáme lepšieho výkonu tohto typu fotoaparátov.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Na Slovensko má namierené ďalší čínsky výrobca. Poznáme jeho stratégiu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.