Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Samsung otvára fanzóny na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji IIHF 2024. V Prahe aj Ostrave si môžete užiť hokej s Galaxy AI.

Nechajte zmiznúť súpera nášho hokejového tímu. Máte fotografiu zo zápasu, ale nepáči sa vám, akým smerom sa kĺže puk? To nie je problém, vďaka Galaxy AI jedným kliknutím zmizne. Nemáte najnovší Samsung Galaxy s AI? Príďte sa pozrieť na budúcnosť. Zažijete ju na vlastnej koži v našich nadupaných hokejových fanzónach Samsung v Prahe a Ostrave, kde môžete vyhrať mnoho cien vrátane špičkového Galaxy S24 Ultra.

Dlho očakávané majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji IIHF 2024 sú tu. Do Českej republiky sa vrátili po deviatich rokoch a prvý zápas základnej skupiny sa odohrá už dnes, v piatok 10. mája. Samsung ako hrdý oficiálny partner tohtoročných Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji IIHF 2024 pripravil pre všetkých fanúšikov nadupané fanzóny, ktoré štartujú práve dnes.

Samsung pripravil hneď dve fanúšikovské zóny. Tie sa nachádzajú pri Praha Aréne a Ostrava Aréne, kde sa odohrávajú celé majstrovstvá. V priebehu obľúbeného športového sviatku si tu môžu návštevníci zasúťažiť o galaktické ceny a vyhrať aj najnovší Samsung Galaxy S24 Ultra. S jeho špičkovým fotoaparátom si užijú hru aj z najzadnejšieho miesta štadióna, ako keby sedeli na striedačke. Zúčastniť sa súťaže a vyskúšať si povestnú Galaxy AI na vlastnej koži môže každý.

V Prahe aj Ostrave skóruje Galaxy AI 

Do Prahy privezie Samsung fanzónu v pojazdnom vane. Pôvodný príves, ktorý prevážal luxusné autá, bol prebudovaný na zónu plnú Galaxy zážitkov. V Ostrave na fanúšikov čaká galaktický stan. V oboch hlavných mestách hokeja sa návštevníci zoznámia s prevratnými Galaxy AI funkciami. Pripravené sú štyri stanovištia. Kto ich prejde všetky, môže sa zúčastniť zlosovania o produkty Samsung Galaxy vrátane aktuálne najlepšieho telefónu s Androidom Galaxy S24 Ultra.   

Prvé stanovište je venované funkcii Photo Assist, kde si fanúšikovia na fotostene vyskúšajú, aké jednoduché je vďaka Galaxy AI nechať zmiznúť napríklad puk, narovnať fotku alebo ľubovoľne presúvať predmety na fotkách.

Najobľúbenejšiu funkciu Circle to Search with Google si návštevníci vyskúšajú v zábavnom kvíze. Na druhom stanovišti budú mať za úlohu zakrúžkovať, vyhľadať a objaviť známe hokejové destinácie.

Tretie stanovište prináša ochutnávku funkcie Live Translate. Tá síce zatiaľ nie je dostupná v slovenčine, ale poskytuje skutočnú revolúciu, tlmočníka vždy na dosah ruky. Na stanovišti čakajú Samsung hostesky, ktoré hovoria niekoľkými cudzími jazykmi.

Na poslednom stanovišti si návštevníci prejdú funkciu Note Assist. V nadrozmernej knihe o AI si vyskúšajú, ako dokáže funkcia jednoducho zhrnúť tie najdôležitejšie informácie z akéhokoľvek textu.