Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ste zvedaví na novinky ohlásené počas festivalu MINECON, ako aj na informácie o pripravovaných aktualizáciách pre Minecraft: Windows 10 Edition Beta, Minecraft: Pocket Edition, Minecraft: Gear VR Edition a Minecraft Console Edition?

  • Vydajte sa preskúmať chrámy schované medzi rozkvitnutými čerešňami a prežite noc na Veľkom múre v balíčku Chinese Mythology Mash-Up pre konzolové verzie hry Minecraft. Túlajte sa po uliciach prastarého veľkého mesta, žasnite nad drakmi usídlenými vysoko v horách, rozjímajte nad budovaním v bájnom kláštore, užívajte si výhľad pri prechádzke po poliach a zistite, ako by vyzerali mobovia v starej Číne.

xbox-wireless-controller-samsung-gear-vr_web2016_8_nowat

Balíček Chinese Mythology Mash-up prinesie aj 41 kostýmov a 13 nových hudobných skladieb a bude k dispozícii pre Xbox 360, Xbox One a ďalšie konzolové platformy 4. októbra spolu s bezplatnou aktualizáciou, ktorá prinesie očakávané novinky ako nové predmety, bloky, nový generátor terénu a nových mobov.

Pozrite sa na balíček Chinese Mythology Mash-Up v novej upútavke:

  • októbra vychádza ďalšia veľká aktualizácia pre Minecraft: Windows 10 Edition Beta, Minecraft: Pocket Edition a Minecraft: Gear VR Edition s názvom Boss Update, ktorá po prvýkrát prinesie do týchto verzií súboje s bossmi.

Aktualizácia ďalej prinesie aj prvú verziu Prídavkov (Add-On), ktoré umožňujú experimentovať a upravovať komponenty entít alebo postáv v hre. Jednoduchou úpravou textových súborov môžete pridať malým kuriatkam obrovské explózie alebo nechať dedinčanov pobehovať rýchlosťou svetla.

  • Už čoskoro bude nový bezdrôtový ovládač Xbox Wireless Controller kompatibilný so všetkými hrami podporujúcimi hranie pomocou ovládača na Samsung Gear VR. Prvou takouto hrou bude Minecraft: Gear VR Edition. Podpora ďalších hier ako Herobound, Spirit Champion, Omega Agent a End Space bude nasledovať v najbližších mesiacoch.
  • novembra vychádza plná verzia Minecraft: Education Edition. Pre pedagógov, ktorí by si ju chceli vyskúšať ešte pred jej zakúpením, bude až do 1. novembra k dispozícii bezplatná Early Access verzia.

Značky: