Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Skvelá správa pre podnikateľov, ktorí chcú svojim zákazníkom umožniť platby kartou. Platobný terminál GP Tom sa stal súčasťou virtuálnej registračnej pokladnice v aplikácii Finančnej správy VRP2. Aby podnikatelia mohli naplno využívať túto výhodu, treba si stiahnuť najnovšiu aktualizáciu aplikácie.

Samotná virtuálna registračná pokladnica (VRP2) šetrí podnikateľom náklady a čas pri evidencii tržieb. Nevyžaduje od podnikateľov chránené dátové úložisko, ani poplatky za servis či licencie, nie je nutná tlačiareň, platforma je zadarmo a spravuje ju štát.

Aplikácia šetrí podnikateľom peniaze a čas

V čom je pre podnikateľov výhoda priamej integrácie platobného terminálu GP Tom v aplikácii VRP2? Peter Komínek, Partner manager zo spoločnosti Global Payments, vysvetľuje: “Výhodou je, že podnikateľ priamo v aplikácii VRP2 vyberie platbu kartou a na pozadí sa prenesie čiastka na úhradu priamo do GP Tom. Predíde sa tak chybám a platba prebieha na jednom mieste a jednom zariadení.”

Podnikateľov zaiste poteší aj fakt, že môžu opäť s GP Tom ušetriť. Vďaka GP Tom priamo v aplikácii VRP2 vôbec nepotrebujú prídavnú tlačiareň. Keďže GP Tom a VRP2 sú prepojené v tej istej platforme, okamžite spolu priamo komunikujú a tak nie je nutné tlačiť účtenky. “Na prevádzkovanie pokladnice a platobného terminálu podnikateľovi teda stačí jeden jediný smart mobil,” pokračuje Komínek.

GP Tom je momentálne jediné riešenie podporovane aplikáciou Finančnej správy

V aplikácii VRP2 je GP Tom aktuálne jediné riešenie priamo podporované Finančnou Správou. Vďaka priamej integrácii, tak užívatelia šetria prevádzkové požiadavky a náklady na využívanie externého systému.

“Finančná správa teda s aktualizovanou virtuálnou registračnou pokladnicou VRP2 priniesla podnikateľom  jednoduchšiu možnosť registrácie svojich tržieb a zároveň tak zefektívnila výber daní,” hovorí Peter Komínek.

Značky: