Skvelá výbava nielen pre začínajúcich hráčov.

Canyon má vo svojej ponuke veľké množstvo príslušenstva pre hráčov. To sa vyznačuje nielen dostupnou cenou, ale aj jeho skvelou funkčnosťou. Canyon teraz pre hráčov pripravil akciu, ktorá umožňuje nakúpiť vybrané modely herného príslušenstva ešte výhodnejšie. Akcia trvá do konca septembra, a my vám vyberáme z jej ponuky tri gamingové myši a jednu klávesnicu.

Značka pri navrhovaní svojho príslušenstva kladie dôraz na kvalitu, nízku cenu a štýl. Presne v tomto duchu sa nesie herné príslušenstvo, ktoré je určené nielen pre skúsených hráčov, ale aj bežných používateľov, ktorí chcú, aby ich pracovný priestor bol štýlovejší a funkčnejší. Všetko samozrejme s dôrazom na nízku cenu.

Canyon GamingZdroj: TOUCHIT

Canyon Deimos GK-4

Základom každého herného pracovného stola je gamingová klávesnica. Canyon dokazuje, že ani herná klávesnica nemusí stáť veľa. Model Deimos umožňuje, vďaka inovatívnym mechanickým tlačidlám, optimalizovanej dráhe klávesov a rýchlemu stláčaniu spúšte, aby každý hráč hral ako skutočný šampión. Klávesnica okrem toho ponúka 20 druhov štýlového podsvietenia.

Každé z tlačidiel zvládne viac ako 50 miliónov stlačení. Okrem štýlu však nechýba ani veľmi dôležitá funkcia anti-ghostingu. Tento mechanizmus zaisťuje bezchybné simultánne stláčanie klávesov, čiže každý príkaz zadaný na klávesnici bude spracovaný a vykonaný. Zdvih mechanických klávesov Blue switch je 4 mm, avšak nezabudlo sa ani na uzamknutie klávesu Win.

Cena: 40 eur

Canyon GamingZdroj: TOUCHIT

Canyon Accepter GM-211

Canyon GM-211 Accepter je síce cenovo veľmi dostupná, ale za to pokročilá herná myš s frekvenciou pollingu 125 Hz a šiestimi úrovňami nastavenia DPI: od 800 do 7200. Na svojom tele má šesť programovateľných tlačidiel. Aj pri tak nízkej cene si Canyon dal záležať, aby myš bola veľmi odolná. Životnosť tlačidiel je až 5 miliónov kliknutí a 1,65 m kábel je chránený pred rušením feritovým krúžkom. Okrem toho, nechýba ani RGB podsvietenie, nastavenie makier, pamäť pre uloženie nastavení a prídavný softvér.

Cena: 11,99 eur

Canyon GamingZdroj: TOUCHIT

Canyon Shadder GM-321

O niečo drahším modelom je Canyon Shadder GM-321. Má celočierne telo s RGB podsvietením a šesť programovateľných tlačidiel, šesť úrovní citlivosti a šesť režimov podsvietenia. Ani v prípade tohto modelu nechýba podpora softvéru, ktorý umožní všetko nastaviť podľa potrieb tak, aby bol hráč čo najlepšie pripravený na každú akciu. Nezabudlo sa samozrejme ani na podporu makier. Táto myš má snímač Instant 725F s maximálnou citlivosťou 7200 DPI. Tlačidlá myši GM-321 sú navrhnuté tak, aby vydržali 5 miliónov kliknutí. Opletený kábel má 1,65 m.

Cena: 16,99 eur

Canyon GamingZdroj: TOUCHIT

Canyon Braver GM-728

Najvyšším modelom v našom výbere myší je model GM-728. Má priehľadný dizajn s gradientným Full RGB podsvietením. Dôležitejšia je však hodnota rozlíšenia, ktorá vďaka senzoru Instant 825 dosahuje až 12800 DPI (nastaviteľné pomocou softvéru). O nič horšie na tom nie sú ani Huano prepínače, ktoré majú poskytnúť životný cyklus neuveriteľných 10 miliónov kliknutí pre ľavé a pravé tlačidlá myši.

Na tele myši sa nachádza sedem tlačidiel. Okrem toho, že sú programovateľné, tak k nim môžete priraďovať makrá. Polling rate je možné nastaviť pomocou špeciálneho spínača a to v rozsahu 125 – 1000 Hz. Všetky potrebné nastavenia už doladíte pomocou softvéru. USB kábel má 1,65 m.

Cena: 29,99 eur

Canyon GamingZdroj: TOUCHIT

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS (Play Go Smart), Nay a Datacomp.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Canyon.

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.