Najbližšie pribudne možnosť výberu z bankomatu mobilom.

VÚB banka sa rozhodla umožniť svojim klientom, aby rozhodovali o vylepšeniach mobilnej aplikácie VÚB Mobil Banking. Používatelia môžu hlasovať za žiadané vylepšenie, pričom aktuálne vyberali z celkovo troch funkcií – Google Pay pre Android, výber z bankomatu mobilom a aplikácie pre inteligentné hodinky. Najviac hlasov získal výber z bankomatu mobilom.

Takéto hlasovanie je na Slovensku unikátnou funkciou. Nejde však o jednorazovú lastovičku, VÚB bude dávať používateľom možnosť priameho hlasovania o ďalších vylepšeniach pravidelne pred každou aktualizáciou svojej aplikácie. Banka chce na základe spätnej väzby upravovať mobilné bankovníctvo tak, aby ešte viac spĺňalo predstavy o komfortných službách. Pre hlasujúcich používateľov je pripravená aj súťaž o hodnotnú cenu.

VÚB banka doteraz ponúkala zjednodušený výber z bankomatu prostredníctvom mobilu cez platobnú nálepku VISA Inspire Wave 2 Pay. Po zapracovaní úprav bude stačiť iba aplikácia VÚB Mobil Banking. A pokiaľ netrpezlivo čakáte na Google Pay, táto funkcia pribudne v priebehu septembra.

Vylepšenia júnovej aktualizácie

Posledná aktualizácia mobilnej aplikácie VÚB Mobil Banking prebehla na začiatku júna. Obsahovala niektoré vylepšenia, ktoré boli realizované na základe podnetov od používateľov, ako je sprehľadnenie dlhého IBAN čísla účtu alebo možnosť poslať potvrdenie o zadanej platbe priamo po jej uskutočnení.

Zdroj: VÚB

Prečítajte si aj:

Google Pay na Slovensku: Službu využíva 10 tisíc používateľov, čoskoro ju nasadí aj VÚB banka

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit