Získajte viac ako dva dni energie1 s masívnou batériou, užite si ultra-plynulý výkon urobte si vynikajúce fotografie od ultra-blízkeho k ultra-širokouhlému obrazu pomocou profesionálneho systému troch fotoaparátov s novým smartfónom Motorola, spoznajte moto g8 power lite.

moto G8 power lite

moto G8 power lite

Úplne nový moto g8 power lite má pôsobivú 5,000 mAh batériu navrhnutú tak, aby vydržala tri dni na jediné nabitie1  bez nutnosti zastavenia a dobitia.2 Streamujte pesničky 100 hodín, alebo 19 hodín pozerajte najnovšie seriály a filmy – moto g8 power lite vám dodáva istotu, že máte k dispozícii výdrž batérie vždy, keď ju potrebujete najviac.

Zachytávajte jedinečné zábery s telefónom, ktorý má všestranne navrhnutý systém troch fotoaparátov. Systém troch fotoaparátov na moto g8 power lite vie v okamihu zachytiť ostrejšie fotky, úžasné zábery zblízka a nádherné portréty. Použite 16 MPx fotoaparát s bleskovým zaostrovaním pre vytvorenie ultra-rýchlych snímok, fotoaparát Macro Vision vám umožňuje priblížiť sa 4x bližšie k vášmu objektu ako normálny objektív a hrať sa s hĺbkou ostrosti pre jedinečné portréty.

Všetok váš obľúbený obsah na moto g8 power lite bude vyzerať lepšie ako doteraz na úžasnom 6.5” Max Vision displeji. Prehliadajte, pozerajte, pracujte a hrajte sa bez oneskorení vďaka osemjadrovému procesoru a 4 GB pamäti RAM. Zariadenie má vstavané úložisko s kapacitou 64 GB pre vaše obľúbené aplikácie, hudbu, filmy a fotografie. Úložisko môžete jednoducho rozšíriť až o 256 GB3 pomocou slotu na kartu microSD.

moto g8 power lite taktiež prichádza s našimi exkluzívnymi Moto Experiences a vodeodpudivým dizajnom.4

moto g8 power lite bude na Slovensku dostupný v prvej polovici apríla.

moto G8 power lite

moto G8 power lite

1  Batéria musí byť značne vybitá; s postupným nabíjaním sa rýchlosť nabíjania spomaľuje. Nabíjačka sa na niektorých trhoch predáva samostatne. Všetky nároky na výdrž batérie sú približné a založené na priemernom užívateľovi testovanom v kombinovanom profile používania (ktorý zahŕňa použitie aj pohotovostný čas) za optimálnych sieťových podmienok. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobov používania.

2 Všetky nároky na výdrž batérie sú približné a založené na priemernom užívateľovi testovanom v kombinovanom profile používania (ktorý zahŕňa použitie aj pohotovostný čas) za optimálnych sieťových podmienok. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobov používania.

3 Podporuje až 256 GB karty microSD (predáva sa osobitne). Karta nemusí akceptovať obsah s obmedzeniami DRM.

4 Pokročilá konštrukcia odpudzujúca vodu vytvára bariéru, ktorá pomáha chrániť pred miernym vystavením vode, ako sú náhodné úniky, postriekanie alebo ľahký dážď. Nie je navrhnutá tak, aby bola ponorená do vody alebo vystavená tlakovej vode alebo iným tekutinám; Nie je vodotesná.

Značky: