Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Či už slúži k záložnému alebo hlavnému pripojeniu, 5G/LTE routery predstavujú vynikajúcu voľbu pre užívateľov, ktorí sa nachádzajú v odľahlých oblastiach so špatnou konektivitou alebo ktorí potrebujú byť mobilní.

Ruku v ruke s rozmachom hybridných pracovných modelov ďalej vzrástla naša závislosť na pripojení k internetu. A to isté platí tiež o očakávaní užívateľov, pretože každý z nás dnes predpokladá, že sa bude môcť k internetu pripojiť odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Tieto dva faktory sú dôvodom mimoriadnej popularity našich 5G/LTE routerov. V ponuke značky Zyxel nájdete mobilné routery pre interiérové a vonkajšie použitie, ktoré sa dokonale hodí nielen ako záložné riešenie v prípade výpadku hlavného káblového pripojenia na internet, ale tiež ako hlavné pripojenie v miestach s pomalým alebo vôbec žiadnym širokopásmovým pripojením a tam, kde je vyžadované rýchle riešenie pre mobilné pripojenie.

Vďaka neustále sa zlepšujúcemu pokrytiu 5G sieťou stále viac zákazníkov 5G/LTE technológiu používa ako svoje hlavné pripojenie. 5G/LTE routery ocenia okrem iného majitelia kaviarní, barov a ďalších prevádzkární, ktoré sa nachádzajú čiastočne alebo prevažne vonku, a tiež všetci, ktorí potrebujú fungovať prakticky odkiaľkoľvek, ako napr. stavebné spoločnosti, inštalačné firmy alebo napríklad integrátori IT.

Bezproblémová konektivita

Ďalším dôvodom mimoriadnej popularity 5G/LTE produktov od spoločnosti Zyxel je možnosť ich vzdialeného monitoringu a správy pomocou našej cloudovej platformy Nebula. Tieto zariadenia sú na platforme Nebula podporované od začiatku tohoto roku, pričom v poslednej dobe sme predstavili niekoľko aktualizácií pre ešte lepšiu vzdialenú správu LTE.

Jedná sa o dôležitý krok dopredu, pretože zákazníci dnes svoje 5G/LTE zariadenia chcú prakticky vždy spravovať na diaľku. Menšie organizácie budú správu svojich sietí stále častejšie zverovať špecializovaným poskytovateľom riadených služieb. To isté bude platiť o organizáciách, ktoré 5G/LTE používajú ako svoje hlavné pripojenie alebo ktoré potrebujú pre svojich mobilných pracovníkov zaistiť rýchle a jednoduché pripojenie. A pokiaľ už správu sietí nebude mať na starosti poskytovateľ riadených služieb, pravdepodobne za ňu ponesie odpovednosť administrátor pracujúci v centrálnom IT oddelení alebo z domu.

Vzdialená správa jednoducho dáva zmysel, pretože nevyžaduje návštevu na mieste siete inštalácie z dôvodu diagnostiky a riešenia problémov a pretože je rýchlejšia a v neposlednom rade pre všetkých tiež lacnejšia. 5G/LTE routery naviac často bývajú inštalované na ťažko prístupných miestach, ako napr. vysoko na stene alebo na špeciálnom stožiari. A v takých prípadoch je vzdialený prístup k nim lepší, aj keď sa nachádzate priamo na mieste ich inštalácie.

Bezproblémová konektivita a správa

Posledné aktualizácie platformy Nebula a firmwaru našich 5G/LTE zariadení sú zárukou ešte rýchlejšej, plynulejšej a efektívnejšej konektivity a vzdialenej správy.

Pokiaľ sa vám predstava na diaľku riadeného 5G/LTE riešenia páči, v portfóliu spoločnosti Zyxel určite nájdete vhodný produkt. Zvoliť môžete cenovo dostupný interiérový 4G router Nebula LTE3301, ktorý je vynikajúcou voľbou jednak pre záložné, tak pre hlavné pripojenie. V prípade vysokých nárokov na rýchlosť pripojenia vám môžeme ponúknuť interiérový 5G router Nebula NR5101 a vonkajší 5G router Nebula NR7101.

V prípade záujmu o bližšie informácie prosím kontaktujte lokálne zastúpenie alebo partnera spoločnosti Zyxel.

Značky: