JBL Boombox je taký veľký, že ho môžete nosiť na ramene, podobne ako starý kazeťák „dvojča“. Horná časť je zároveň rúčkou na prenášanie. Je skoro pol metra dlhý a váži 5,25 kg. Určený je na doma aj na záhradu. Tým, že má certifikáciu IPX7, prežije dážď, náhodné postriekanie záhradnou hadicou ale aj pád do bazéna.

Nie je určený na plávanie, treba ho hneď vytiahnuť a utrieť. Keď ho máte doma, zvolíte si domáci režim. Použitie napr. na tenisovom kurte, bazéne alebo pri chatovej opekačke vyžaduje niečo silnejšie. Stačí zapnúť exteriérový režim a získate o poznanie silnejší zvuk.

Technológia JBL Connect+ umožní zapojiť viac ako 100 reproduktorov s podporou tejto možnosti. Kto sa cíti, môže si ich nakúpiť viac a ovládať ich všetky cez smartfón. Predná strana obsahuje dva 20 mm výškové meniče, bočné strany majú dva basové meniče s priemerom 100 mm. Sú vodeodolné a ich pulzovanie je vidno v závislosti od hlasitosti hudby.

K reproduktoru sa dajú externé zariadenia (napr. smartfóny) pripojiť cez Bluetooth a pamätať si bude naraz dve zariadenia. Navyše, stále je tu možnosť prepojenia cez klasický audio kábel. Na zadnej strane pod krytom sú dva USB konektory na nabíjanie ďalších zariadení. Kapacita batérie je až 20 000 mAh, takže máte v reproduktore poriadnu powerbanku. Reproduktor vydrží batéria napájať celých 24 hodín. Hudobný zážitok z tohto reproduktoru garantujeme!

Ako môžete JBL Boombox vyhrať?

Vyhrať JBL Boombox je jednoduché. Stačí ak do 11. 2. 2018 vyplníte krátku anketu Mobil roka 2017 a zaradíme vás do žrebovania. Vyhrať môžete jednu z 9 skvelých cien. Kliknite sem a zapojte sa do súťaže>>

Zapožičal: www.jbl.sk
Cena: 499 EUR

Prečítajte si aj:

Mega reproduktor JBL Boombox

Značky: